Mijn eerste blog: inspiratie voor jou!

Inspiratie tijd: 3 minuten

DSC_9806-01

Het is zondagochtend, net de nieuwe VT-wonen uitgelezen en mijn kopje thee voor de helft op. Ik pak mijn oude laptop erbij, want ik ga mijn eerste blog schrijven… Wauw, Furnlovers vroeg mij om gastblogger te worden, hoe leuk is dat!

Screenshot_2016-06-04-20-55-05-01

Waar gaat je eerste blog eigenlijk over? Wie ben ik, ons interieur en onze eyecatcher in huis. 

Als je aan mij vraagt; wat doe je het liefst? Op vakantie natuurlijk! Dit kan helaas niet altijd, dus is het erg belangrijk om een fijn thuis te hebben. Naast het feit dat ik blij ben met ons huis, ben ik ook erg blij met mijn werk (kapster), dit komt omdat ik daar ook creatief kan zijn. Mensen blij maken, iedere dag weer. Bij familie of vrienden zijn maakt me erg vrolijk. Terrasjes, etentjes, festivals en strand, ik ben er altijd voor in. Binnen 5 minuten ben ik op het strand, een heel vrij gevoel geeft dit. Hardlopen doe ik alleen, of samen met mijn vriend. Mijn vriend het is zo’n leukerd. Met hem woon ik samen en zo komen we bij ons huis aan.

Screenshot_2016-06-04-20-59-04-01

Screenshot_2016-06-04-20-57-10-01

Toen we twee jaar geleden samen gingen wonen, was ik vooral in voor wit, wit en nog eens WIT. Maaarrr nee dit ging niet gebeuren volgens mijn vriend. Zo hebben we samen gekozen voor een grijze muur om het wit te breken, in de woonkamer. En ja, ik moet toegeven, de witte kast en de erker springen er nu meer uit! De witte kasten hebben we opgehangen, lekker handig met stofzuigen. Ook zijn we blij met de erker, deze geeft een leuk ruimtelijk effect.

Screenshot_2016-06-04-23-36-45-01

Ik ben gek op een print, vooral zwart wit. Of het nou in een groot kleed voorkomt, of terugkomt in  onderzetters of gezellige kussens. De combinatie van grijs met okergeel was in het begin mijn favoriet. Ondertussen ben ik ook fan van… Mintgroen en zacht roze! Jewel ook ik heb veranderdwang ontwikkeld… haha!

Screenshot_2016-06-06-19-14-10-01

Onze “eyecatcher” is de wanddecoratie, een poster waar je in weg kan dromen… We waren het gelijk eens over de poster. Groots en het gevoel van vakantie komt erin terug! Daarbij matchen de mooie kleuren van de poster ook nog eens bij de rest van onze woonkamer.

Screenshot_2016-06-04-21-02-56-01

Wat is jullie eyecatcher in huis?

Liefs Estrella

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Leuk merk gespot bij Sterk Online: Functionals

Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken en inspiratie...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *