Mijn beste kringloopvondsten

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik wil jullie graag laten zien wat mijn beste kringloopvondsten zijn, en dat je echt niet veel geld hoeft uit te geven aan leuke spullen!

Als het kan ga ik bij ons in het dorp elke week wel even kijken bij de kringloop, mijn beste vondst tot nu toe is dit prachtige ronde kleed. Ik zocht er al een tijdje naar en heb al bij veel winkels gekeken , maar nam elke keer toch geen 1 mee, is maar goed ook want toen ik een rommelmarkt bezocht laatst en daar niks gevonden had dacht ik, ik ga toch even naar de kringloop en toen lag die daar voor maar 4.50. En is het geen beauty!! Helemaal blij mee.

sam_5238-01

Ik kijk ook altijd wel naar lijsten. Het maakt eigenlijk niet uit als er wat in zit of wat voor kleur het is, want met een likje verf heb je zo weer een nieuwe lijst. Bijna alle lijsten in mijn huis komen van de kringloop. En dan zoek ik zelf een poster uit en die laat ik afdrukken. En bij deze lijsten het ik mijn eigen handgemaakte tekeningen zitten. Ook de oude typemachine en fotocamera’s komen van de kringloop.

sam_5302-01

Schalen, (bloem)potjes en bakjes zijn ook altijd wel erg in trek en daar kijk ik ook altijd graag tussen. Dit zijn stenen onderzetters, en de marmerlook is helemaal in, dus die kon ik dan ook niet laten liggen.

sam_5253-01

sam_5250-01

Wat ook nog steeds mijn favoriet is deze oude gereedschapskist….een stoere look in huis geeft het huis ook erg veel sfeer.

sam_5294-01

En ook het houten tafeltje… nou ja, het is een kistje, maar ik heb hem gewoon omgedraaid en gebruik hem als tafeltje!

sam_5248-01

Het nachtkastje kocht ik alweer een tijdje geleden…even goed opschuren en dan alleen in de grondverf en klaar is het oude bruine nachtkastje….ik heb een erg handige vader die van opknappen houdt dus die kijkt hem dan ook nog helemaal na want er zit wel eens wat los of er ontbreekt wat en dan maakt hij dat allemaal weer, super handig!!!

sam_5167-01

Ik hoop dat ik jullie een beetje geïnspireerd heb en dat er echt heel veel bij mij van de kringloop vandaan komt…dus een gezellig sfeervol huis hoeft echt niet duur te zijn. Succes bij de kringloop allemaal.

Liefs Karin.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: de leukste bijzettafels!

Bijzettafels: functioneel en stijlvol! Bijna niet meer weg te denken uit elk...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *