Maak je tuin lente / zomer – proof!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi! Ik zal me eventjes kort voorstellen: Ik ben Julia, van JULIA VITA. Al vanaf dat ik kind was, was het al meteen duidelijk dat interieur een grote passie van mij was. Regelmatig was ik aan het verschuiven met mijn meubels, of bezig met huizen tekenen. Na al die jaren vind ik het nog steeds erg leuk. Niet alleen blog ik op JULIA VITA (en vanaf nu ook voor furnlovers), ook volg ik een studie interieur adviseur. Niet meer voor lang, want over 3 weken ben ik, als het goed is, klaar met de opleiding. Klaar met studeren ben ik echter nog lang niet, want volgend school jaar start ik aan de studie interieurvormgeving bij Thomas Moore in Mechelen. Grootse plannen dus, maar voor nu hoop ik jullie te kunnen vermaken met mijn blogs over interieur. Enjoy!

Ook al lijkt het er door het weer momenteel nog niet heel erg op… Het is toch echt LENTE! Hoog tijd dus om je tuin (of balkon) lente / zomer klaar te maken! Klaar voor de lange zwoele avonden waarvan je kan genieten in je heerlijke tuin. Er is bijna niets beter dan dat aan de zomer, vind ik zelf!

Heb je niet zo’n groene vingers en is tuinieren niet helemaal jouw sterkste punt? Denk er dan aan om je tuin voor een groot deel te laten verharden, of om te werken met houten vlonders. Dit geeft een prachtig effect aan de tuin. Vergeet niet te werken met leuke aankleding om de tuin toch wat sfeer te geven. TIP: Slingers met lampjes zorgen niet alleen voor licht. Deze geven ook een erg leuke effect aan de tuin en als het donker is ziet het er erg gezellig uit.

2ba737db43ce1ab6b83ab39ad69e196b
Showhome

9ae966bf5060c0b7c63c3538658842d1
Annette & Christian

Potjes en plantjes kunnen natuurlijk niet ontbreken in een tuin. Maar.. Probeer ze eens op een andere manier terug te brengen. De trend met hangende plantjes kan je natuurlijk ook gewoon terugbrengen in je tuin. Helemaal leuk en net even iets anders!

e6c8863174fcc82b3b249a88069be9d8
Onekingslane

tumblr_mzrmzaNrlv1qaa15eo1_1280
Remainsimple

En, als laatste: zorg voor knusse zitjes! Zorg ervoor dat als je buiten zit, je toch een heerlijk huiselijke sfeer om je heen hebt. Meubels maken van pallets is voor in de tuin niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens heel erg goedkoop én gemakkelijk. Wat wil je nog meer?! Kleed ze aan met leuke kussentjes en doeken. Klaar ben je!

d868547c7ffbfb002f9a2a7654284f88
100ideesdeco


NordicDay

Door deze tips allemaal met elkaar te combineren, is je tuin zeker weten helemaal lente/zomer-proof!

Liefs, Julia.

Comments

comments

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Furnlovers

Een frisse lunch in de lentezon

Het is lente en voor je het weet is het alweer zomer....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *