Klein huisje!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Dit is mijn eerste blog voor Furnlovers, echt super leuk! Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Karin 33 jaar, happy single en woon in een klein dorpje in Overijssel dichtbij Zwolle. En werk al 9 jaar voor 32 uur in de Horeca/Eethuis.

Ik woon in een duplexwoning; weet niet of jullie dat kennen, maar dat zijn woningen met een beneden verdieping en een bovenverdieping. Ik woon in een beneden verdieping en je hebt dan maar één slaapkamer, die is 9m2 en mijn woonkamer is 19m2. Dan heb je nog een douche en toilet bij elkaar in en je nog een kleine bijkeuken en gelukkig een tuin. Soms zou ik wel graag een extra kamer willen dan kan ik al mijn extra spullen daarin kwijt, want heb onlangs de grote salon tafel eruit gehaald en kleinere tafeltjes er neergezet, en nu moest de hele tafel uit elkaar en dan past die pas in de bijkeuken. Maarja, zo kun je ook weer niet te veel kopen en dat is ook wel weer een voordeel. 😉

SAM_3960-01

Toen ik hier kwam wonen had ik als basis alle muren wit en één muur in een andere kleur. Deze gekleurde muur heeft dan ook al verschillende kleuren gehad! Doordat ik alles gewoon wit heb gehouden, geeft dat een ruimtelijker gevoel in z’n kleine woonkamer. En door juist één andere kleur te gebruiken geeft dat weer meer sfeer!

SAM_4217-01

Rust vind ik ook erg belangrijk in mijn interieur met de basis wit en houten meubelen, waar ik grijs en blauw aan toe voeg. Daarnaast vul ik alles aan met pastel en zwarte accessoires, zoals bijvoorbeeld een kussen, kaars, plaid of een vaas.

SAM_4184-01

SAM_3983-01

Ook ga ik graag even langs de kringloop of kijk ik even op Marktplaats. Bij ons is die buurt zit een winkel waar ze afgekeurde producten van Wehkamp verkopen. Hier heb ik mijn bank, stoel, kleed, eetkamerstoel en mijn bed vandaan. Er kan dan een kleine beschadiging aan zitten, bij sommige is dat ook zo maar is niet altijd zo, soms valt het helemaal niet op. Of het kan smerig zijn en dat er een vlek op zit, nou dan poets ik wel even goed. 😉

Bloemen mogen zeker niet ontbreken in mijn huis! Elke week haal ik ook verse bloemen bij de bloemist of ik haal het uit de tuin van mijn ouders. Bloemen en natuurlijk ook planten geven zoveel meer sfeer en gezelligheid in je huis. Ik word gewoon echt vrolijk van prachtige bloemen op tafel!

SAM_4194-01

Ik hoop dat jullie dit met veel plezier hebben gelezen, liefs Karin.

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een unieke salontafel in de woonkamer

Binnenkort gaan we verhuizen en daarvoor ben ik natuurlijk al op zoek...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *