Kerst 2016: Zwart, wit, hout en goud

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is nog een beetje vroeg, maar ik dacht: laat ik alvast wat sfeerplaatjes maken voor de komende kerst. Waarom weet ik niet, maar het feit dat het iets met goud zou worden stond voor mij meteen vast. En dan juist in combinatie met hout. Ik vind sterren en lampjes en kaarsjes altijd leuk en houd van het Scandinavische sfeertje, dus wat dat betreft heb ik altijd wel een soort van kerstsfeertje in huis. Zwart, wit en hout is echt mijn stijltje en goud past daar perfect bij!

Degenen die mij al wat langer kennen en volgen op Instagram, weten dat ik van eenvoud en simpelheid houd. Niet te moeilijk, geen poespas, een beetje creatief zijn en dan heb je al snel, met heel weinig, een leuk resultaat.

1

Een tak uit de tuin, een paar ‘gouden’ kerstballen, een ‘gouden’ kersthanger, twee ‘gouden’ kaarshouders en je hebt het kerstsfeertje meteen te pakken.

2

Ik kocht dit mooie ‘gouden’ lijstje en plaatste er een bewerkt fotootje in van mijn lieve katje Bowie. Helemaal in kerstsfeer 🙂

3

Het houten tafeltje is ideaal om spulletjes op te zetten. Het sleetje en de schaatsen had ik nog liggen, niet alles hoeft nieuw toch? Het witte rendier heb ik al een tijdje en past helemaal in het plaatje. De kandelaar heb ik eens bij de kringloop gekocht en verfde ik wit.

4

Juist het zwart en wit vind ik erg mooi passen bij het hout en goud.

5

De poster komt uit het vtwonen posterboek en past perfect bij al het goud. De hulsttakjes komen uit onze tuin. De stolp beschreef ik met een witte stift, het stoeltje komt van de kringloop.

6

Dit mooie houten lijstje met daarin weer een bewerkte foto van onze ‘gouden’ Bowie. Zoiets verveelt mij niet snel en blijft ook na de kerst mooi staan. Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren om straks ook lekker aan de slag te gaan met de kerstspullen. Maar eerst nog Sinterklaas en zijn… wie weet… ‘gouden’ Pieten?

Mocht je het leuk vinden om mij op Instagram te volgen? Dat kan op annekeathome 🙂

Fijne decembermaand alvast xxx

Anneke

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Office makeover part 6: Eettafel van Beliani

Zoals jullie misschien al hebben gezien zijn wij bezig met een office...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *