Interieur & Ik

Inspiratie tijd: 3 minuten
Toen Furnlovers mij benaderde met de vraag of ik voor hen wilde bloggen, was ik dolblij! Ik heb zelf al een blog en daar werk ik met veel plezier aan. Maar ik wil met mijn liefde voor interieur het liefst steeds meer gaan doen en deze uitnodiging om gastblogger te worden is een mooie nieuwe stap. Om jullie mij een beetje te laten leren kennen, zal ik eerst eens wat over mezelf vertellen.

Haarlemshuisje

Sinds ongeveer drie jaar ben ik bezig met foto’s van mijn interieur te plaatsen op mijn instagram @haarlemshuisje. Maar mijn liefde voor interieur gaat veel verder terug, deze begon al toen ik mijn eerste eigen slaapkamer kreeg bij mijn moeder in huis. Iedere week draaide ik wel weer mijn meubels om en verplaatste ik de spulletjes in mijn kamer her en der en daar ben ik nooit meer mee opgehouden.

Waarom nou Haarlemshuisje zal je denken. Nou dat zal ik je vertellen. Ik woon al mijn hele leven in Haarlem, het is echt mijn stadje en ik zou er dus ook niet snel weg willen. Na zeven jaar op mezelf zit ik nu inmiddels in mijn derde eigen woning, deze derde keer echt een huis. En bij een echt huis hoorde voor mij een echte instagram/interieur naam. En zo was Haarlemshuisje geboren!

Mijn woonstijl

In mijn huis creëer ik graag rust en eenheid. Je zal daarom bij mij vooral de basis kleuren tegenkomen: zwart, wit en grijs. Ik houd niet van veel poespas omdat ik daar een onrustig gevoel van krijg. Ik heb wel vaker geprobeerd om kleur aan te brengen in mijn huis, maar uiteindelijk verdwijnt dat dan toch weer om vervangen te worden voor iets basics/neutraals. Zo blijf ik lekker bezig 🙂

In een wereld vol met interieur-instagrammers en bloggers, moet je een wel heel uniek interieur hebben om op te vallen. Dit betekent voor mij dat ik de laatste tijd steeds meer op zoek ben naar eigenheid. Dus niet meer het welbekende draadmandje van de action die iedereen al heeft, maar veel meer unieke items uit kleine persoonlijke winkeltjes.

Als ik mijn woonstijl moet omschrijven, zeg ik landelijk & industrieel. Ik ben gek op stoerheid en ruwe materialen, zoals metaal, beton, linnen, rubber. Maar daartegenover houd ik ook van warmte, knusheid en sfeer. De landelijke sfeer van hout, vachtjes en rotan. In mijn interieur komt ook een klein beetje Scandinavië kijken. Dit is te zien in de zwart-witte kussens en het vele wit in mijn huis. Ik vind het heerlijk om verschillende woonstijlen te combineren, om van iedere woonstijl het beste bij elkaar te brengen.

Ik hoop dat jullie mij zo een beetje beter hebben kunnen leren kennen. En dat ik jullie als gastblogger bij Furnlovers kan inspireren!

Liefs Rianne

Eigen foto

Eigen foto

(alle foto’s zijn van mijn eigen blogsite Haarlemshuisje)

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiratie voor de tuin #2

In een eerder blog deelden we al inspiratie voor tuin. Inspiratie met...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *