Inspirerende webshops

Inspiratie tijd: 2 minuten

Instagram, wat een uitvinding! (Of zoals mijn vriend zegt, de grootste ellende, omdat mijn koopwoede er alleen maar door versterkt wordt ;)). Zo kom je bij de leukste webshops, die je anders misschien niet tegengekomen zou zijn. Ik vind het leuk om te bloggen over mooie producten waar ik enthousiast van word, en dan zo meteen de desbestreffende webshop in het zonnetje te zetten. Dit wil ik de komende tijd dan ook gaan doen. Natuurlijk heb ik de desbetreffende shops eerst om toestemming gevraagd, en dit werd erg leuk ontvangen!

De vorige keer heb ik de onlineinterieurshop in het zonnetje gezet, en dit wil ik nu met metteperlinneonline gaan doen. Ik kwam haar op Instagram tegen toen ik wat leuks zocht om mijn handzeep op te zetten. Had al wel wat in mijn hoofd; een tray, en dan het liefst in het zwart. Zij verkoopt ze van het merk sejdesign en ik was meteen verkocht. Ik kreeg hierbij erg fijne hulp van Jacqueline, omdat ik graag wat dingen over het materiaal wou weten. Het is een rubberachtig soort materiaal, wat tegen hitte kan, Waterafstotend en ook nog eens super stylisch! Ik heb gekozen voor een langwerpige tray met een bakje van hetzelfde materiaal waar je eindeloos mee kan combineren. Ikzelf heb er een plantje ingedaan, maar je kan er ook een tandenborstel, tandpasta O.I.D. inzetten.

Toen ik aan het rondkijken was op haar site zag ik ook een vierkant model, natuurlijk ging die ook in de winkelwagen met een leuk bakje erbij.Ook hiermee kun je stylen zoals jij het tof vindt!

Ik ben er helemaal enthousiast over! Ook andere gave dingen zijn er te koop bij haar, ik zou zeggen neem eens een kijkje op haar ig pagina en laat je inspireren. De volgende wie ik in het zonnetje wil gaan zetten is kwilleminhuis waarbij ik iets supertofs besteld heb. Liefs Karin.

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiratietips voor je studentenkamer

Regelmatig schrijven gastbloggers een artikel op Furnlovers. Hierin worden de meest inspirerende...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *