Groen in je interieur.

Inspiratie tijd: 2 minuten

Groen..Wauw, ik ben verliefd op deze kleur! Groen staat voor natuur, frisheid en leven. Daarom is de kleur groen in je interieur een ontzettende fijne kleur om terug te laten komen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een muur in deze kleur te verven, meubels aan te schaffen, of ontzettend veel planten neer te zetten!

Groen in je interieur

Groene meubels

Klinkt best heftig toch, groene meubels? Maar denk hierbij wel aan de diepe kleur groen. Dus mosgroen, dennengroen en smaragd. Deze kleuren zijn ontzettend warm en tijdloos. Daarnaast zijn ze ook ontzettend goed te combineren met zwart, wit, grijs en bruintinten in je huis.

Groen in je interieur

Groen op de muur

Een groene muur vind ik ontzettend mooi! Dit maakt de ruimte in je huis een stuk warmer. Donker houten meubels komen door een diepgroene muur nog meer tot hun recht. Daarnaast heeft het ook een warme uitstraling. Ik wordt echt heel gelukkig van een groene muur. Hieronder wat fijne inspiratie.

Groen in je interieur

Groen in je interieur

Planten

Een groene muur toch net iets te heftig? Ga dan voor planten! In mijn vorige blog hebben jullie al kunnen lezen over mijn ‘Urban Jungle’. Je hebt nooit genoeg groene plantjes en cactussen in je huis! Ik ben van mening ‘Hoe meer, hoe beter!’ Zelf wordt ik gewoon heel erg gelukkig van groen om me heen. De kleur inspireert me. Hier wat fijne ‘Urban Jungle’ inspiratie!

Groen in je interieur

Groen in je interieur

Het liefst maak ik nu gelijk een sprintje naar de verfwinkel! Maar helaas moet ik eerst nog mijn man zien te overtuigen.. Als dat niet lukt na het lezen van deze blog, snap ik er niks van!

Wie staat er aankomend weekend met een verfroller in haar handen?

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een feestje met Vacu Vin

Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *