Furnlovers blogparty @ vt wonen & design beurs

Inspiratie tijd: 3 minuten

Bloggen is gewoon leuk. Ik verdien er niets mee, het kost veel tijd en er zijn te weinig mensen die mijn stukjes lezen … Dagelijks doe ik zoveel inspiratie op, met een hoofd vol ideeën tot gevolg. Door dit te fotograferen en op te schrijven geef ik mijn brein wat rust. En dan komen er verrassingen uit onverwachte hoek: een uitnodiging om met het gastblogteam van Furnlovers naar de VT Wonen & Design beurs te gaan. Nog meer input! En daarom uiteraard weer een verhaal, foto’s en video over mijn ervaringen, inspiratie & musthaves voor jou.   

vtwonen-tegels vtwonen

VT Wonen huis
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het VT Wonen huis toch wel het leukste vond. De styling en het gebruik van mooie kleuren, stoere (natuurlijke) producten en veel botanisch groen. Het DJ mannetje met hoed en platenspeler zorgde voor een goede vibe in het huis. Heerlijk om daar, samen met de camera, een poosje te vertoeven. Een trend in het VT wonen huis is het gebruik van tegels. Een schouw betegeld met witte vierkante tegeltjes, een keukenwand- en blad met tegels in zwart, wit en grijstinten of vloertegels in verschillende patronen. Tegenover het huis was ook de VT Wonen shop te vinden, waar veel leuke merken vertegenwoordigd waren, zoals de A little lovely company, Zusss en natuurlijk producten van VT Wonen zelf.

Bloggers
Na een rondje hotspots was het tijd om naar ‘de basis’ te gaan. Naast het woontheater kon het Furnlovers blogteam de laptops, telefoons en fotocamera’s inpluggen om live verslag te doen van alle indrukken. En natuurlijk onderling informatie uitwisselen over persoonlijke ervaringen en tips. We ‘kenden’ elkaar online, maar offline is minstens zo leuk! Iedereen gaf zijn eigen invulling aan het posten van mooie dingen. Instagram was toch wel favoriet, bekijk hier de mooie feeds van het ‘team Furnlovers’:

@Stoerinhuis / @Joycetempel / @witjessandra / @Stylejunkie_ms / @Shomeinspiration / @Insidestyling / @Cakeandbloominterior / @Furnlovers / @huizstyl

team

Muurmeesters
En dan mijn favoriet: de muurmeesters! Rembrandt, Vermeer, Frans Hals…Hoe bijzonder is het om met een meesterwerk van één van deze meesters je kamer of kantoor een statement te geven. De muurmeesters zijn verkrijgbaar in (groot formaat!) textielprints, kussens en etuis. Ik kon de verleiding niet weerstaan om een kussen mee te nemen. Het ‘Meisje met de parel’ schittert nu op onze bank.

kaartje-vermeer  muurmeesters-kussen

Meer!
Er was natuurlijk nog veel meer leuks, maar als ik te lang van stof word, dan wordt dit blog helemaal niet meer gelezen vrees ik (gaap ;-). Oké, nog een paar dan! Ken je Leeff al? Naast hun eigen merk, verkopen ze ook andere merken, zoals Mijn Stijl en Dassie-artisan. Heerlijke geuren en prachtig woonaccessoires! Om je te inspireren en het fijne gevoel te geven, dat ik had tijdens mijn verblijf op de beurs, heb ik een cadeaupakketje samengesteld. Hierin zit een heerlijk geurzakje, een ‘plant me’ kaart van Dassie, een zakje met leukerd van een steen van Zusss en een gekreukeld canvas van 30 x 40 cm met een opdruk naar keuze van mijzelf.

cadeautjes

canvas

Winnen?
Ga naar mijn blog op www.hoevedder.nl en laat een reactie én je e-mailadres achter onder het blog. Daar vind je trouwens ook nog een leuk filmpje van ons blogfeestje!
Op 7 oktober maak ik de winnaar bekend. En mocht je ook nog gaan; veel plezier.

Liefs,

Lidia

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: mooie keukens

Inspiratie opdoen is altijd leuk! Ook in deze nieuwe Inspiration Wednesday kun...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *