Flower power!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Misschien ken je het wel… je bent gek op bloemen, maar je bent allergisch voor de geur of vergeet ze regelmatig water te geven en hebt dan ook een verschrikkelijke hekel aan nep bloemen in je interieur! Wat doe je dan? 

In deze blog laat ik jullie een aantal geweldige alternatieven zien, zodat je geen nep bloemen hoeft aan te schaffen en gewoon kan genieten van de ‘flower power’ in je interieur!

Wauw, wat romantisch om dit in je slaapkamer te hebben! Deze donkere bloemenprint past heel goed bij de rest van het interieur, omdat er een goede balans is tussen de donkere en lichte kleuren in de kamer en de print daardoor niet overheersend is.

Of wat dacht je van deze print in je woonkamer? Prachtige kleuren en diversiteit van de bloemen en ook hier weer met een mooie donkere achtergrond.

Zijn de prints iets teveel van het goede? Deze geborduurde ronde raamwerken kan je helemaal op je eigen manier ophangen. Deze prachtige handwerken en de kussens matchen goed met elkaar! Mooi om de verschillende combinaties van bloemen op textiel te zien.

Heb je liever iets tijdelijks aan je muur? Op zo’n krijtbord muur kan je prachtige bloemen tekenen, zoals deze hierboven! Ben je het na een tijdje weer zat? Geen probleem, je haalt het zo weer weg. Handig zo’n muur!

Toch wel echte bloemen…maar dan achter het glas! Je kan bloemen laten drogen en ze vervolgens inlijsten. Heel mooi als je er bijvoorbeeld een herinnering aan heb. Een prachtig beeld!

Hoe geweldig is deze vintage trap! De oude witte trap en de bloemenprint zijn een mooie combinatie samen. Misschien een leuk DIY project voor bij jou thuis?

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze alternatieven vinden! Welke past het meest bij jou?

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Ervaringen met de Amfa4000 van Waterontharder

Al een langere tijd zijn wij, Furnlovers, bekend met de Amfa4000 –...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *