Even voorstellen!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Vaak denk ik nog aan mijn blogs op Hyves. Wekelijks schreef ik daar stukjes wat ik zoal meemaakte in het dagelijkse leven. En laat nou Furnlovers mij via Instagram benaderen met de vraag of ik gastblogger wilde worden. Nou bij deze mijn eerste blog, dus het antwoord was ja!

Mijn naam is Edith,  en ik ben getrouwd en een trotse moeder van twee leuke meiden in de leeftijd van 17 en 23 jaar. Er loopt ook een viervoeter rond en hij heet Bono, een Golden Retriever. Dagelijks ben ik wel met mijn interieur bezig. Mijn huisgenoten zijn dan ook niet verbaast als er weer het een en ander verschoven is.  Ik heb de opleiding Mode en Kleding gedaan en ruime ervaring met kleding maken etc.

Op Instagram heb ik twee accounts, ik ben het actiefste op @dithshome. Hier plaats ik alleen foto’s van mijn inrichting. Mijn inrichting kan ik niet echt benoemen, het is gestyled op mijn eigen manier. Zo kan ik opeens veel vintage accessoires aanschaffen of de kussenhoesjes veranderen. En de verandering hoeft niet veel te kosten. Bijna wekelijks struin ik de kringloopwinkels af voor leuke vondsten.  Maar de basis blijft wel redelijk constant, dus de eettafel en zeker de bank zijn voorlopig wel een blijvertje.

2

Door planten en/of bloemen te plaatsen, krijg je ook gauw dat je huiskamer een gezelliger uitstraling krijgt. Laatst had ik een tak (kattestaart) gekocht en door de rode/paarse bloemen stond het erg warm. En echte groene vingers heb ik ook niet, maar onlangs eindelijk “de Pilea” gekocht waarvan heel Instagram mee vol staat. En vergeet de cactussen niet, ook een leuk en makkelijke plant.

1

Planten zijn een verrijking in je inrichting en door verschillende soorten te gebruiken krijg je toch een eenheid. En nu is de kleur hoofdzakelijk groen in huis maar bij mij kan dat zo veranderen. Vooral de wand achter de bank heeft verschillende kleuren gehad, paars,donkergroen,bruin,lichtgrijs….. Maar ik heb nu gekozen om het wit te laten en met accessoires de kleur te bepalen. Manlief is mij hiervoor zeer dankbaar. Want hij is diegene die verft in huis, ik ben daar zelf niet zo handig in.

 

3

En dit was maar een beknopte vertelsel over mij en mijn inrichting, maar dat ga ik de aankomende tijd in nieuwe blogs zeker uitgebreider over hebben! Kijk intussen gerust op mijn Instagram account @dithshome.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Je huis oppimpen met landelijke woonaccessoires

Hi you! We kennen het allemaal wel, je hebt al je meubels...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *