Even voorstellen: Karina tijd voor een frisse wind

Inspiratie tijd: 3 minuten

Aangenaam, ik ben Karina Kramer, 36 jaar, getrouwd en moeder van 3 dochters die ik de Dolly’s noem. Ik ben fervent Instagrammer en probeer mijn eigen stijl zo leuk mogelijk over te brengen naar mijn volgers. Sinds kort mag ik me gastblogger van Furnlovers noemen. Best spannend, want een foto uploaden op Instagram is natuurlijk heel andere koek dan het schrijven van een leuke, informatieve blog. Kan ik dat überhaupt?  Wel, daar gaan we achterkomen!

Tijd voor een frisse wind

Vorig jaar ben ik begonnen met het restylen van mijn interieur. In mijn ogen was onze inrichting hard aan een update toe. De stijl die bij ons in huis te vinden was bestond uit een mix van koloniaal, crème, kersen en landelijk. Een interieur wat mijn inziens past bij een seniorenechtpaar en niet bij een vlot, sportief 30-ers gezin.

Na heel wat uurtjes op Instagram en Pinterest te hebben doorgebracht kwam ik tot de conclusie dat de Scandinavische en industriële stijl het beste bij mij en mijn gezin past.  Rustig, overzichtelijk en stoer. De basis zou wit worden, RAL 9010.

Ik ging van start in de woonkeuken. Mijn kersen/roomwitte aanrecht was als eerste aan de beurt, al jaren een doorn in mijn oog. Het liefst wilde ik deze eruit slopen, maar bij gebrek aan financiële middelen en omdat het aanrecht en apparatuur nog in goede staat was, kozen we ervoor om het op te knappen.  

Aanrecht voor (1)

We zijn als volgt te werk gegaan:

* Kunststof toplaag van de keukendeurtjes verwijderd. Dat ging bij ons vrij makkelijk omdat het op bepaalde plaatsen losliet.

* De keukendeuren zijn gespoten door een professioneel bedrijf. De vaste delen zijn geverfd. Kosten €500,-

* Het werkblad laten beplakken met een speciale zwarte folie. Kosten €400,- (Snijder Reclame)

* Strakke nieuwe handgrepen, bij iedere bouwmarkt te krijgen. Kosten €70,-

Aanrecht na

Bij een nieuw aanrecht horen natuurlijk ook nieuwe accessoires. Bij Loods 5 en Ikea heb ik mooie items gevonden om mijn aanrecht mee af te stijlen.  Later kocht ik bij Xcuseme.nl nog een mooi servies van House Doctor. 

HK Living snijplank.jpg wordt weergegevenHK Living snijplank (1)

House Doctor servies

Het resultaat was echt verbluffend. Wij kunnen weer wat jaartjes vooruit, wie weet jij ook.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tips voor de mooiste badkamers

Na een dagje weg is het heerlijk om even te ontspannen in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *