Even voorstellen: gastblogger Sandra!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Regelmatig plaatsen gastbloggers een blog op het gebied van interieur. Dit kan gaan over zijn of haar huis, de leukste woontrends, stijlen en veel meer! Vandaag is onze gastblogger Sandra (@witjessandra) aan de beurt en zij stelt zichzelf graag aan jullie voor! 

Instagram.
Ruim anderhalf jaar geleden eens geïnstalleerd op mijn iPhone, maar ja…., wat moest ik er eigenlijk mee. Gewend aan Facebook, zomaar een status kunnen posten zonder per se een foto toe te voegen en nu moest ik een foto posten en dan daar nog een onderschrift bij bedenken. Uhhh..

Ondanks dat ik eerst wat sceptisch was ben ik nu een echte IG-verslaafde; jeetje wat een eindeloze inspiratie haal ik uit al die mooie accounts die dit medium rijk is! Ik volg met heel veel plezier mooie, lieve mensen en hun vaak prachtige interieur. Zelf was ik dan ook snel besmet en in rap tempo bestond mijn account dan ook uit, voornamelijk, plaatjes van mijn huis. Mijn passie is wonen en vind het heerlijk dat ik hier kan laten zien hoe wij wonen en dat ik mensen hiermee inspireer. Ik vond het dan ook supergaaf dat Mariëlle mij benaderde of ik gastblogger wilde worden op Furnlovers.nl. Met heel veel plezier.

Ik ben Sandra, 34 jaar, 8 en half jaar samen met Eduard en samen hebben we 4 kinderen. Ik ben haarstyliste, maar nu thuisblijfmoeder en heb sinds een jaar mijn eigen webshopje HuisWerk. Hier verkoop ik zelf gemaakte/ontworpen woonaccessoires en kaarten/posters.

IMG_2580

Zelf woon ik ruim 13 jaar in ons huis. Toen ik hier kwam wonen bestond mijn interieur vooral uit een witte basis en bij elkaar verzamelde ‘dingetjes’; een gekregen bank, een oude houten kist waar de TV op stond, bamboe rolgordijntjes, een vintage zwarte tafel – ja, zo een uit de 70’er jaren – en de kast die ik mee kreeg uit mijn moeders huis.

Inmiddels is zo’n beetje alles veranderd, behalve de witte basis en de kast. Persoonlijk vind ik dit nog steeds een van de mooiste meubels in huis! Mijn stijl kun je omschrijven als Scandinavisch met vintage en industriële details. Ik houd erg van licht.

IMG_2583

Onze vloer hebben we twee jaar geleden veranderd van eiken laminaat naar wit laminaat, de beste keus ooit! Ons huis is niet zo heel groot en zo creëer je veel optische ruimte, om het geheel wat te breken hebben we twee kleine hoogpolige tapijtjes neergelegd. De keuken is middels een opening verbonden met de woonkamer. Ook hier hebben we de vloer doorgelegd, wat mij betreft van essentieel belang. Zo hou je namelijk eenheid.

IMG_2584

Qua meubels hebben we alleen het noodzakelijke staan: een goede bank, kast, eettafel met stoelen en tv-meubel. Simpel doch functioneel met hier en daar een mooi detail, een plant of een accessoire. Ruimtelijkheid, eenvoud en sereniteit, dat is voor mij thuiskomen!

Ik vind het echt te gek dat jullie mij volgen om mijn feed en hopelijk kan ik jullie met mijn blog(s) nog meer inspireren. Een heel spannende en nieuwe uitdaging, ik heb er zin in!

Liefs,
Sandra

Comments

comments

More from Sandra Witjes

De kunst van Wall Art

Begin oktober was ik op de VT wonen & design beurs. Net als...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *