Even voorstellen: gastblogger Lidia Vedder!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Naar aanleiding onze oproep op social media voor nieuwe gastbloggers kwamen er ontzettend veel enthousiaste reacties. Super gaaf om te zien! Zo ook interieurliefhebber en blogger Lidia Vedder. Elke maand zal zij jullie inspireren met de leukste artikelen. Lees dus snel verder en ontdek wie Lidia precies is! 

Hi there! 

Ik houd van het wereldwijde web, oftewel www.theskyisthelimit-punt-com. Dagelijks worden we gevoed met mooie plaatjes, leuke artikelen en inspirerende blogs via Instagram, Bloglovin, Pinterest en andere sociale media. Heerlijk om al die informatie te absorberen, maar nog leuker om zelf ook inspirator te zijn. En daarom word ik gastblogger voor Furnlovers!

Als meisje van 8 jaar veranderde ik vaak mijn kamer. Eigenlijk is er in al die jaren niets veranderd en is mijn huis nog steeds een ‘speelplaats’. Ik ben gewoon een interieur addict! Mijn persoonlijke stijl is een mix van oud & nieuw, eigen & wijs, gecombineerd met grafische (Hoe Vedder) ontwerpen.

Mijn creaties zijn ook door andere mensen opgemerkt. Zo heb ik meegewerkt aan verschillende Binnenkijken reportages, DIY specials en waren we afgelopen december zelfs te zien in het TV programma BinnensteBuiten.

2016-03-01 21.49.31

IMG_20160220_121008

woonkamer

In de zomer van 2015 zijn we verhuisd naar een bijna 100 jaar oud herenhuis. A dream came true! We hebben de hele zomervakantie geklust en vooral veel de witte kwast vastgehouden. Daardoor is de basis goed gelegd. Een fris huis met een enorm potentieel! Als beelddenker heb ik alle ruimten in het huis al helemaal volgens de laatste wensen ingericht, maar helaas hebben de factoren tijd en geld hierin ook een rol.

slaapkamer Noa

IMG_20160219_093307

De to-do & wishlist
Zolder isoleren, aftimmeren en omtoveren tot slaaploft
Houten vloer in de woonkamer schuren en wit verven
Een Egg chair scoren voor binnen in de serre en eentje voor buiten op de veranda
Een vakkenkast van underlayment laten maken (eigen ontwerp)
Traprenovatie
Tuin verder vormgeven

IMG_20160216_092434

Toch kun je met een creatief brein en zonder jackpot je huis mooi maken. En hiermee ben ik al een heel eind gekomen. Zo kun je in kringloopwinkels en op markten tegen super leuke vondsten aanlopen en eventueel nog onder handen nemen. Een paar voorbeelden: een ‘oud’ schilderij bewerken met een witte dip, een oude lijst voorzien van een hippe kleur en draadletters of servies stapelen en ophangen. Door de ‘secondhands’ te combineren met nieuwe stoere accessoires ontstaat er een hele leuke – en vooral – eigen mix.

Ik hoop je als gastblogger, maar ook via mijn blog/website www.hoevedder.nl en www.instagram.com/hoevedder, te kunnen inspireren met styling-, interieur en DIY tips.

Tot horens!

Hoi,
Lidia

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De juiste bodembedekking voor je huisdier

Heb je thuis bijvoorbeeld een konijn, cavia, hamster of een ander diertje...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *