Draadzaken gespot

Inspiratie tijd: 3 minuten

Afgelopen woensdag was ik met Furnlovers op de VT Wonen en design beurs. Het was een ontzettend leuke dag met een overdosis aan inspiratie! In deze blog licht ik het merk Draadzaken toe. Dit merk spotte ik onder andere op de beurs. Draadzaken is gespecialiseerd in geometrische interieur vormen. Zij verkopen namelijk alles in één DIY pakketten. Omdat ik design én DIY te gek vind, ben ik een grote fan van het merk.

foto-1-stand

foto-2-stand

foto-3-stand

foto-4-stand

Op de bovenstaande foto zie je de draadzaken stand op de VT Wonen en design beurs. De DIY Himmelis vielen meteen op! Ze hingen in alle soorten en maten in het goud aan de achterwand. De DIY Himmelis is een geometrische plantenhanger die jezelf in elkaar zet aan de hand van een DIY pakket. De producten zijn vernoemd naar het Finse woord himmili, dit betekent hemel. Vroeger werden himmelis gemaakt van stro en touw. Ze werden aan het begin van de winter tot aan het midden van de zomer, boven de eettafel gehangen om ervoor te zorgen dat de komende oogst overvloedig zou zijn. Een product met een sterk verhaal dus! Tegenwoordig zijn de DIY Himmelis meer dan alleen een traditie. De strakke en minimalistische interieurdecoratie zijn perfect om jouw interieur mee af te stylen.

foto-5-verschillende-himillis
Bron: Draadzaken

Zoals je op de foto kunt zien, zijn de DIY Himmelis in drie verschillende vormen verkrijgbaar. Daarnaast kun je kiezen uit de kleuren goud, zilver, koper en zwart én zijn de himmelis verkrijgbaar in drie verschillende maten.

http://www.draadzakenwholesale.nl/Files/2/73000/73811/PageHomeSlideShows/w1170_386741_nl.jpg

foto-6-luchtplantjes

Het plantje heeft nauwelijks verzorging/water nodig. Perfect als je geen groene vingers hebt! Wil jij zo’n leuke DIY Himmili in elkaar knutselen? Dan is dit je kans! Ik geef er namelijk één weg op mijn Instagram account: www.instagram.nl/stylejunkie_ms. Neem vooral ook een kijkje op de website en webshop van Draadzaken: www.draadzaken.nl. Ze verkopen namelijk nog veel meer leuke producten!

Liefs Marinke

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De natuur in je badkamer met houtlook tegels en planten

Er gaat geen dag voorbij dat je er niet komt: de badkamer....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *