Diy (do it yourself) – I love it!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Welkom allemaal! Dit is mijn eerste blog voor Furnlovers en ik vind het mega spannend! Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben Karin, 27 jaar oud, leidinggevende bij een grote kappersketen (Ami kappers), samenwonend in een 2 onder 1 kapwoning in Gelderland en mijn hobby’s zijn winkelen en interieur (lekker goedkope hobby’s 😉 ) Daarbij kom ik meteen op het onderwerp waar ik het over wil hebben, DIY! Oftewel, do it yourself!

Omdat ik heel erg van nieuwe dingetjes en verandering in huis hou, ben ik gaan kijken hoe ik dit het goedkoopste kon gaan realiseren. Ik kan mezelf creatief noemen, dus ik dacht: daar moet ik wat mee gaan doen! Dus zodoende ben ik de schuur ingekropen, om te zien wat voor spulletjes daar nog stonden, die leuk omgetoverd konden worden tot iets heel nieuws en unieks! Want hoe leuk is het, dat je iets in huis hebt staan, wat niet perse iedereen heeft!

Het rek die je helemaal bovenaan de blog ziet staan, heb ik gemaakt van betongaas, op maat gezaagd en overgespoten met zwarte verf. De plaatjes heb ik zelf uitgezocht en geprint. De kaarsjes die je hieronder ziet waren alleen nog maar te verkrijgen in het wit, maar ik wilde juist zo graag een combinatie van wit met hout. Dus ik heb ze gedeeltelijk geschuurd!

diy

Ook ben ik wel is in een winkel waar ik wat leuks zie, maar wat nog nét niet helemaal naar mijn smaak is, dus dan toch maar kopen en het eigen maken. Ik had een poos geleden zelfs al dat ik aan het haken geslagen ben, haha! Die poefjes waren toen zo’n rage, toch? Nou, dan moet dat hier ook komen! Omdat ik vind dat dat niet in onze inrichting past, vind ik het dan ook wel weer zonde om daar een paar tientjes voor neer te leggen. Dus urenlang heb ik naar YouTube filmpjes gekeken, stap voor stap, steek voor steek, om het onder de knie te krijgen. Sorry, maar wat een ellende was dat! Maar het is me gelukt! En dan is ‘ie nog niet eens mega mooi geworden, maar is het alleen al super leuk omdat je het zelf gemaakt hebt!

poef

Onderstaand krukje was goedkoop en ik heb met behulp van YouTube filmpjes een hoesje er omheen gehaakt!

diy 3

Maar goed, na een poefje en een hoesje voor een krukje gehaakt te hebben, was ik daar wel weer klaar mee, dus dan is het tijd om weer wat anders te gaan bedenken! Ik doe niet altijd van die ‘lastige’ dingen hoor, een vaasje, of spiegel over schilderen is vaak ook al een leuke diy klus!

Wil je je sieraden opbergen? Ik heb een koffertje gekocht en mijn vriend heeft er met hout mooie vakjes in gemaakt (die ik weer zwart heb gespoten). Als laatste spijkertjes indraaien voor de kettingen én klaar!

sieradenkoffer

Ik hoop dat jullie mijn blog met plezier gelezen hebben, en dat ik jullie misschien geïnspireerd heb! Ook al denk je dat sommige dingen niet te doen zijn: je kan veel meer dan je zelf vaak denkt! Liefs Karin.

Onderstaande witte vaas was doorzichtig, maar ik heb de vaas met een witte primer overgespoten.

diy2

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

DIY: Met deze tandenbleekset van SmileWhite krijg je witte tanden

Al een tijd ben ik niet heel tevreden met de kleur van...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *