De ronde vorm in huis

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ronde tafels, krukjes, dienbladen, vazen noem maar op! Ronde items zijn altijd te vinden in het interieur. Maar als we eens goed kijken naar deze vorm in het interieur kunnen we kijken wat de voordelen zijn van deze vorm. Maar ook wat zijn de trends van nu en hoe pas je deze toe?

Ronde tafels

Wat vroeger al in was komt nu langzaam weer terug, de ronde tafels. Eigelijk is deze vorm tafel een stuk gezelliger, zo kijk je iedereen aan! Of je nu gaat voor een retro model die je eventueel een likje verf geeft of een mooie design tafel. Alleen kan en mag. Een ronde tafel kan in een wat kleinere ruimte ook optisch groter laten lijken, zet er een aantal mooie stoelen omheen en je bent klaar. Ook zijn ronde salontafeltjes volop te krijgen, zet voor de afwisseling krukjes in combinatie met tafeltjes neer. Dit zorgt voor  een speels geheel. Ook kun je nog een rond dienblad op een krukje neerzetten, dubbelop rond!

?: @saramedinalind // Styling: @pellahedeby for @melostudio
ensuus.nl

Accessoires

Welke stijl je ook hebt in het interieur modern, industrieel, basic of met een Marokkaans tintje ronde accessoires kunnen altijd. Hang een mooie spiegel op en combineer dit met een ronde klok of bordjes aan de muur. Ook met andere woonaccessoires als vazen, kaarsen, potjes en kandelaren kun je de ronde vorm uit laten komen in jouw interieur. Zet er meerdere bij elkaar, zo versterk je deze leuke vorm!

Ook in grote items kun je de ronde vorm terug laten komen, denk aan bijvoorbeeld een lamp. Groot of klein mix and match! Maar er zijn ook ronde vloerkleden te verkrijgen, leuk voor onder het bed of in de keuken. Ronde vloerkleden zijn een keer wat anders dat de standaard rechthoekige. Ook hier kun je weer combineren met meerdere kleedjes, laat er een paar elkaar overlappen. Je zult zien dat dit een leuk effect geeft.

En welke ronde vormen heb jij in huis, of zou je graag willen?

whitebazaaruk.com
bloglovin.com
bloglovin.com
gracioushome.com
gracioushome.com
stylecaster.com

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Kastrup stoelen

Kastrup. Kastrup. Het klinkt in ieder geval Deens voor mij. Ik heb...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *