De natuur in je badkamer met houtlook tegels en planten

Inspiratie tijd: 2 minuten

Er gaat geen dag voorbij dat je er niet komt: de badkamer. En toch is dit vaak de laatste plaats in je woning die aandacht krijgt bij de inrichting. Zonde! Want er is zoveel leuks te doen met je badkamer. Maak het een verlengde van je woonkamer en creëer er een wellness gevoel. Kom tot rust met een badkamer waarin je de natuur de ruimte geeft. Hoe doe je dat? Ik vertel het je in deze blog.

Tegels met een houtlook
Heb jij nog van die kleine witte tegeltjes in je badkamer? Weg ermee! Met hout creëer je een warme uitstraling. Maar hout in de badkamer is in verband met het vocht natuurlijk geen goede optie. Tegels zijn een stuk gemakkelijker. De oplossing? Houtlook tegels!

badkamer
homedesignetc.com

In woonkamers zie je de tegel met houtlook al steeds vaker en dat heeft een goede reden. Het ziet er namelijk schitterend uit. Je vloer lijkt van hout, maar is van steen. Stoot je je koffie om? Geen paniek, een doekje doet wonderen. Vloertegels met een houtmotief zijn een van de laatste woontrends.

houtlook tegels
frenchcountrycottage.net
 // elements of style

De look-a-like tegels zijn haast niet van echt hout te onderscheiden. Pas als je goed voelt merk je dat het een keiharde keramische tegel is. Zie jij het verschil tussen een echte houten vloer en deze look-a-like tegels? Ik niet!

Groen als gras
Je haalt de natuur pas echt je badkamer in door ook een paar mooie groene planten neer te zetten. De kleur groen is en blijft een trend in het interieur. Waarom zou je dat dan niet terug laten komen in je badkamer?

badkamer plant
plataformaarquitectura.cl

Bedenk wel goed wat voor plant je in je badkamer wilt plaatsen. Vaak is een badkamer een donkere plaats omdat er niet altijd een raam aanwezig is. Dan zou je natuurlijk voor namaak planten kunnen kiezen. Heb je wel ramen maar is het toch vrij donker? En heb je een grote badkamer? Palmsoorten zijn vaak wel geschikt voor donkere plaatsen.

Dit is een gastblog van Martine van de website www.woonblog.eu.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Wat te doen tegen een gekke geur in huis?

Het is natuurlijk niet prettig als je thuis komt van een lange...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *