De meubels voor ons nieuwe huis!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Yes, daar ben ik weer! Alweer een groot stuk verder in ons huis en er is eindelijk een beetje tijd om lekker op de bank te ploffen. Maar op wat voor bank en waar gaan we die kopen? In deze blog lees je alles over het arriveren van onze meubels!

Grijs? Beige? Wit? Hoekbank? Grote stoel? Wat een keuzes! Gelukkig waren mijn vriend en ik het gelijk eens over de indeling van ons nieuwe huis. We zijn van veel wit, grijs, mintgroen en romantische stijl (oude huis) naar hout, zwart, beige, stoer en robuuste inrichting gegaan. Maar dit betekent ook: alles nieuw kopen (helemaaaal niet erg)!

Wij waren bij Zitmaxx wonen gelijk, of nouja gelijk, gelijk… na elk weekend een andere woonboulevard af te zijn gegaan, geslaagd voor een bank EN eettafel! De houten tafel had drie maanden levertijd, dus wees op tijd met je meubels aanschaffen.

En toen was het zover, tussen 6 en 9 uur ‘s avonds worden uw meubels bezorgd. Dit werd dus vanaf 6 uur voor het raam staan en bij elke vrachtwagen denken: dat moeten ze zijn!

De bank werd naar binnen gebracht, en dan denk je OJA, zo zag ‘ie er uit! En wat grooooot! Maar gelukkig perfect voor onze ruimte. Ik vind het ook persoonlijk erg mooi om ‘grote’ meubels in je huis te zetten en niet te veel klein kastjes en spulletjes. Je huis oogt juist groter met grotere spullen erin.
Het is een heerlijk plof bank waar je helemaal in verdwijnt. Precies wat we wilde! Ik heb gekozen voor donkergroene kussens met een leuk printje van H&M home.

image1 (14)
De eettafel was ook zo ontzettend stoer. Robuust houten blad en zwarte stalen poten eronder. Samen in combinatie met onze zwarte kiepstoeltjes van het merk KICK, staat het erg gaaf. Ik heb voor op de tafel een grote vaas gekocht (Loods5) want kleine dingetjes vallen op zo’n grote tafel weer weg 😉

image3 (1)

 

image2 (1)

In mijn volgende blog ga ik meer vertellen over de meubels, want we hebben natuurlijk nog een muur in de woonkamer die ingericht moet worden 🙂

Liefs, Fleur

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Groen in je interieur

Hi there! Ik was aan het kijken op Pinterest vandaag en toen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *