De échte blijvers in mijn interieur!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Woontrends zijn leuk om te volgen en toe te passen in je eigen huis. En, zoals ik al eerder schreef, houd ik van de nodige verandering! Ik kan instant verliefd worden op dat ene item in een winkel, tijdschrift: noem maar op. Helaas is die verliefdheid nogal wispelturig.

Maar toch zijn er items bij mij in huis die niet snel zullen verdwijnen. En dat zijn die met een verhaal. De antieke kast van mijn ouders waar ik jaren om heb gesmeekt. Het bureautje dat ik even kwijt was, maar gelukkig gewoon bij mijn ouders op zolder stond en nu dienst doet als toilettafel. Het brocante parfumflesje van mijn grootmoeder of de kleine dromenvanger die ik voor een zieke vriendin meenam, maar helaas nooit heb kunnen geven.

Image-1

Dat zijn de items waar ik misschien onbewust mijn interieur en inspiratie omheen zet. Ze zijn tijdloos mooi voor mij en vooral het parfumflesje en de kleine dromenvanger zul je altijd weer terug vinden in mijn interieur!

Momenteel zie ik veel lichte interieurs die de boventoon voeren. Heel mooi natuurlijk en juist daar is een mooi antiek stuk heel mooi! Houd je bijvoorbeeld van een mooi strak en vooral wit geheel, dan komt een houten, al dan niet echt antiek, pronkstuk prachtig tot zijn recht!

Image-2

Mijn vader smeekte mij de kast origineel te laten, maar ik vind hem juist ook in zijn oude glorie het allermooist. Mijn kast staat nog wel een tijd, het is een blijver, wat eromheen staat kan ik niet beloven.

Ik ben heel benieuwd wat jullie “blijvers” zijn!

Groetjes Rianne van @myflavourites

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

WIN een wereld poster van Prints & Posters! [GESLOTEN]

Jullie hebben het misschien al wel voorbij zien komen bij Furnlovers of...
Read More

1 Comment

  • Wauw wat een prachtige kast, die zou ik inderdaad ook niet weg doen. Meubels met een verhaal erachter zijn juist de mooiste items in een interieur vind ik. Zelf heb ik een schilderij dat een vriendin van me heeft gemaakt, deze zal ik nooit weg doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *