De Betonfabriek

Inspiratie tijd: 2 minuten

Afgelopen woensdag op de VT Wonen beurs spotte ik het Nederlandse interieur en design merk de Betonfabriek. De Betonfabriek produceert en levert interieur en design van beton en betonlook. Beton is een ruig en robuust maar ook een warm en natuurlijk materiaal dat op vele manieren toepasbaar is.

beton
Source

De stand van het merk was geheel voorzien van betonlook en betonnen meubels. Voor onder andere de beurs is de betonfabriek een samenwerking, ‘kunst & beton’, met kunstenaar Casper Faassen aangegaan. De kunstenaar staat vooral bekend door zijn gelaagde manier van werken waarbij hij zich met gebruik van verschillende materialen toelegt op traditionele schilderthema’s.

stand-foto-1
Stylejunkie_ms

stand-foto-2
Stylejunkie_ms

stand-foto-3
Stylejunkie_ms

Casper Faassen heeft een uniek kunstwerk gerealiseerd op een speciaal geproduceerd betonnen doek, een lichtgewicht betonnen paneel van 4 cm dik. Onderstaand zijn de foto’s van het proces en het resultaat van het betonnen doek weergegeven.

foto-4-procesdebetonfabriek.nl

proces-foto-5-2
debetonfabriek.nl

Ben jij op zoek naar meubelen van beton dan zit je bij de betonfabriek goed! Het bedrijf levert veel verschillende meubelen van lichtgewicht beton en betonlook. Daarnaast kun je meubels en onderdelen zoals tafelbladen op maat laten maken. Neem snel een kijkje op de website https://debetonfabriek.nl/.

Liefs, Marinke.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Heerlijk slapen met Witlof for kids…

Zijn jullie al bekend met Witlof for kids? Sinds ik een dochtertje...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *