Cactussen in je interieur

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ik zal mezelf eerst even voorstellen: ik ben Nikki, 24 jaar, woon samen met mijn man in een heel fijn appartementje en heb twee huiskonijntjes. Mijn man is piloot, daarom ben ik veel alleen thuis en kan ik als interieurjunkie helemaal los gaan! Daarnaast heb ik ook een verslaving aan cactussen en woon ik in een Urban Jungle.

CACTI’S CAN’T SOLVE ALL PROBLEMS, BUT THEY ARE A GREAT START. ♡

Cactus collage Furnlovers

Vandaag wil ik jullie in mijn eerste blog voor Furnlovers, graag meer vertellen over mijn Urban Jungle en fijne wooninspiratie met jullie delen.

Hold it Contemporary Home
Hold it Contemporary Home

De cactus is mijn favoriete plant! Omdat ik van mezelf niet bepaald groene vingers heb, is het de ideale plant om te onderhouden en dan zien ze er ook nog eens super schattig uit. Nu moet ik wel toegeven dat ik het nog steeds voor elkaar krijg dat ze komen te overlijden.. Hoe ik dat voor elkaar krijg vraag ik me nog steeds af. 😉 Hieronder een kijkje bij mij binnen.

instagram retrohuis + nonathebunnyOf je nu een vintage, strak of juist retro interieur hebt: cactussen maken elk huisje een stukje aangenamer. Wist je trouwens dat er maar liefst 3.500 verschillende soorten cactussen zijn? Het leukste is om verschillende soorten en formaten cactussen in verschillende potjes bij elkaar weg te zetten.

collage 3

En, heb jij ook cactussen en/of andere planten in huis? 

cactus collage 2

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dekbedovertrekken en textiel van kwaliteit

Misschien herken je het ook wel eens dat je een mooi dekbedovertrekset...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *