Buitenleven

Inspiratie tijd: 2 minuten

Wauw, gaaf dat ik mijn passie voor interieur en styling vanaf nu ook kan delen als blogger voor Furnlovers! Sinds een half jaar woon ik, Marinke, samen met mijn vriend en vanaf dat moment ben ik dagelijks bezig met interieur. De foto’s vind je op mijn Instagram account: @Marinkestevens. Mijn stijl kenmerkt zich door zwart, wit, natuurlijke kleuren/materialen, planten, (Kate Moss) posters en kringloopvondsten. Daarnaast ben ik nog steeds verliefd op onze mint groene SMEG koelkast, een echte eye-catcher!

IMG_20160616_215129

Voor onze woonkamer kozen wij een rustige basis met een paar statements. Tot zover ben ik erg tevreden over de inrichting van het huis. Ja, ik blijf elke week schuiven en af en toe verven. Maar daar is niks mis mee toch!? Dé uitdaging van deze zomer is onze tuin en dan vooral de overkapping. Bij mooi weer verhuizen wij namelijk het liefst naar de tuin! Om van ’s ochtends tot ’s avonds te genieten van het buitenleven. De basis van de overkapping staat en is deels geverfd:

IMG_20160627_205558

De inrichting zal een mix worden tussen Mediterraanse en Marokkaanse invloeden met een mini jungle en natuurlijk een rustige basis. Via Instagram en Pinterest doe ik veel inspiratie op en deel ik graag met jullie!

1.Lounge bestemming

Loungeplek 1
@
vtwonen

Loungeplek 2
@
AgentBauer

Loungeplek 3
@
Marieclairemaison

2. Schaduwplek

Schaduwplek 1
@
Caroline Legrand

3. Mini jungle

Mini jungle 1
@
IKEA

Mini jungle 2
@
Skinny Laminx

Als de overkapping met styling en bijhorende do-it-yourselfs af zijn, volgt een update blog op Furnlovers. Wil je up-to-date blijven? Volg mij dan op Instagram (@Marinkestevens) voor dagelijkse posts!

Houden jullie ook zo van het buitenleven en de zomer?

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Stel je eigen patchwork kleed samen bij Sukhi

Door een vloerkleed in een ruimte toe te voegen maak je het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *