Budget wonen

Budget wonen
Inspiratie tijd: 3 minuten

Wie houd er nou niet van budget wonen, iedereen wil wel een mooi, sfeervol budget interieur.

Veel van mijn meubels komen van Wehkamp, maar dan wel uit een winkel die afgekeurde producten van Wehkamp verkoopt. Ze kunnen dan beschadigd zijn (hoeft niet). En heb zelf eerder ook bij Wehkamp gewerkt en weet wel een beetje hoe het er aan toe gaat, niet bij de meubels maar op de retourafdeling van de kleding.

1

Ik koop ze bij Het Verkoophuis in Slagharen, daar woon ik vlak bij dus dat is ideaal. Mijn bank , fauteuil, 1 eetkamerstoel en bed komen daar weg. Ook al mijn vloerkleden die ik heb gehad en nog heb komen daar ook vandaan. Zo kocht ik de drie zit bank voor maar 200 euro, er zit aan de onderkant een beschadiging maar ja wie ziet dat nou. Dus die ging mooi mee.

2

De eetkamerstoel was 35 euro en zat een paar zwarte vlekken op, maar met een beetje poetsen kom je een heel eind, en zo was die weer als nieuw.

3

Het bed kocht ik toen ik op mezelf ging wonen, die was ook licht beschadigd maar met dit bed vond ik het eigelijk helemaal niet zo erg, dat past wel bij z’n metalen bed.
4

5
En de fauteuil was 115 euro van deze stoel stonden er heel veel en aan veel zaten dan ook echte fouten de naad was scheef of de stoelpoot was niet recht, of  kleurverschil, dus dat was wel even zoeken, maar aan deze konden we niet echt wat vinden wat er nou mis mee was.(was vast wel wat maar je zag het zo in ieder geval niet) . Ze zeiden ook dat de kleur niet overheen kwam wat op de site stond. Maar voor mij was die wel goed.

6

Het vloerkleed wat er nu ligt was maar 37 euro, en wat past die mooi bij het geheel van mijn huis dat was echt een gelukje, zo kan ik mooi afwisselen met mijn andere die daar ook weg komt en die was ook niet meer dan 30 euro.

7

In deze winkel kun je dan ook alles meteen meenemen of later ophalen, ze hebben ook wel een site daar staat een klein deel op van wat ze hebben(www.hetverkoophuis.nl). Dus als je een beetje in de buurt woont van Slagharen (Overijssel) is het zeker de moeite waard om heen te gaan, ze verkopen daar ook kleding, schoenen en electronica.

Ik wil met deze blog graag laten zien dat je echt voor een leuk prijsje en goed kwaliteit meubels een heel gezellig, warm huis kunt maken.

Liefs, Karin

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tips voor het zoeken naar een geschikt bed

Je slaapkamer moet een plek zijn waar je heerlijk in kunt ontspannen....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *