Bloggers gezocht!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Schrijf jij graag over de nieuwste woontrends, leuke events en alle verschillende stijlen? Heb je ook nog eens een passie voor interieur? Wil jij deze passie graag delen met onze lezers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees zeker even deze blog voor meer informatie.

Hoe kan je bloggen bij Furnlovers?

Wanneer je bij ons wilt komen bloggen vinden wij dat natuurlijk superleuk! Wel zijn er een aantal punten die belangrijk zijn voor jou als gastblogger.

  • Je schrijft één blog per maand. Deze delen wij op Furnlovers.nl en op social media.  
  • Jouw eigen invulling per blog: wil je iets delen over je stijl, jouw huis of een trend? Dat mag! Weet je niet waar je over moet bloggen? Wij helpen je graag.
  • Blijf op de hoogte van de laatste trends: nieuwe kleuren, materialen en stijlen… we vinden het gaaf als je hier meer over deelt in jouw blogs op Furnlovers.nl!
  • Let goed op spellings- en stijlfouten. Vind je dit lastig? Ook dat is geen enkel probleem. Wij lezen je blogs graag voor je na, voordat we het online plaatsen.
  • Gebruik van foto’s: wil je foto’s gebruiken in blogs van anderen? Vraag dan of je de foto mag gebruiken en/of vermeld de juiste bron onder de foto!

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Er staat ook wat tegenover. Wij kunnen jou helpen met een aantal punten, zoals het vergroten van jouw bereik. Doordat jouw blog op onze site komt te staan en we het ook delen op social media, bereik je veel mensen. Zo hebben we maandelijks gemiddeld 8000 unieke bezoekers en bijna 80.000 volgers op Instagram. Extra leuk dus! Daarnaast organiseren we ook super leuke blogmeetings met alle andere bloggers. En, heb je vragen? Natuurlijk kunnen wij je altijd helpen bij al jouw vragen over bloggen, social media, fotografie en meer.

Meld je aan!

Ben jij die enthousiaste blogger waar wij naar op zoek zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@furnlovers.nl. Wie weet schrijf jij binnenkort wel een te gekke blog voor op onze site!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Sfeer inspiratie voor de komende winterdagen

De herfst en winterdagen staan weer voor de deur! Op zoek naar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *