Binnenkijker! Benieuwd naar mijn pronkstukjes in huis?

Inspiratie tijd: 4 minuten

Welkom in m’n Urban Jungle, het paradijs voor cactussen, althans… Ook tegelijkertijd hun eindstation gezien hun korte levensduur.

Laat ik deze blog maar gelijk lekker beginnen met pronkstuk nummer 1. Aan de muur Hieronder zien jullie, jawel: een geografische driedimensionale beer gemaakt van staal. Echt een super tof item. Wanneer je de woonkamer inloopt kun je er niet omheen, BAM.. Deze eyecatcher komt nog meer tot zijn recht wanneer de zon er op staat en er een super mooie schaduw wordt gecreëerd op de muur.

gek-beest

@nikkijansen.nl

 

Next: Mijn geliefde Marshall box. Vanaf het moment dat ik oog in oog stond met deze beauty was ik verkocht. Liefde op het eerste gezicht noemen ze dat ook wel eens. Ribje uit mijn lijf, maar wauw… Elke keer als wij opnieuw oogcontact hebben, voel ik die vlindertjes weer in m’n buik rondfladderen.

2-marshall-2

@nikkijansen.nl

Zoals jullie misschien wel weten heb ik ook twee angora konijntjes, de baby’s! Ze hebben zelfs een eigen slaapkamer, welke tegelijkertijd ook een soort van walk in closet is. De zwarte rekjes die je aan de muur ziet hangen zijn super handig. Ooit eens gekocht bij de Ikea voor een prikkie, maar wat heb ik er een plezier van! Momenteel hangen ze vol met hoedjes, gelijk een opgevrolijkt muurtje!

3-kledingrek

@nikkijansen.nl

Een musthave welke ook meteen aangeschaft moest worden is de spiegel die je hieronder ziet. Deze hangt aan een leren, bruine riem. Alle muren in het huis zijn wit, dus de accessoires aan de muren komen nog meer tot hun recht. (alhoewel ik nog steeds een groene muur wil)!

4-spiegel

@nikkijansen.nl

5-gang

@nikkijansen.nl

Over naar de woonkamer, de cactus-walhalla! Ik denk dat wanneer je ze allemaal gaat tellen, er misschien wel meer dan 40 (!) staan. In de woonkamer hebben wij verschillende kleine tafeltjes weg gezet. Dit waren er eerst twee, maar als snel bleek dat ik ruimte te kort kwam. Ruimte te kort voor alle cactussen, vaasjes en leuke potjes! Dus moest er natuurlijk een derde tafeltjes bij. Zoals jullie kunnen zien, staan ze nu alle drie alweer behoorlijk vol… Dus is er weer een vierde tafel onderweg!

Let trouwens ook even ons retro tv-meubel! Dit tv-meubel behoort ook echt tot mijn pronkstukjes, gescoord bij GigaMeubel. Het is gemaakt van gerecycled botenhout en komt uit Indonesië. Het meubel heeft een super mooie, robuuste en unieke uitstraling. Hier ga ik nooit afscheid van nemen! ♡

6-woonkamer

@nikkijansen.nl

7-woonkamer

@nikkijansen.nl

8-tv-meubel

@nikkijansen.nl

Tot slot de slaapkamer: Mijn lievelingskamer. Gewoon omdat ik het heel fijn vind om lekker in bed te liggen met m’n MacBook, Netflix aan en een kop thee. Deze kamer is vrij rustig. Een kledingrek met mijn favoriete items (natuurlijk alleen maar zwarte kleding), een ladder waar ik een leuk lampje op heb geknutsel en een wereldkaart welke boven ons bed hangt. Daarnaast hangen hier aan het plafond ook m’n favoriete geografische lampjes, namelijk een setje van drie welke ik bij Loods5 gescoord heb.

9-slaapkamer

@nikkijansen.nl

10-slaapkamer

@nikkijansen.nl

 

Hieronder de wereldkaart, benieuwd naar het maffe verhaal achter deze creatie? Lees dan mijn blog op: http://nikki-jansen.nl/creatie-wereldkaart/

11-wereldkaart-1

@nikkijansen.nl

x Nikki

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: posters voor aan de muur

In deze Inspiration Wednesday zie je de leuke posters voor aan de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *