#1 Come on in [gastblogger Maud van Kamp Koewl]

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hee hallo. Kom binnen. Geef je jas maar aan, dan hang ik deze voor je op. Je mag je schoenen uitschoppen, maar dat hoeft niet. Doe vooral wat je wil. Je voorleiden naar de woonkamer is niet nodig, het kan niet missen. Echt verdwalen zal namelijk niet snel gebeuren. Zo groot is het niet. Plof lekker op de bank. Zal ik de waterkoker aanzetten of is het al tijd voor een wijntje? Doe alsof je thuis bent, want ik hoop dat je je bij ons thuis zult voelen.

IMG_2795

Ons huur-appartement aan de rand van de binnenstad in Arnhem is het klein maar fijn. We hebben geen foto’s hangen, maar toch had het huis van niemand anders kunnen zijn. Onze passie voor muziek vind je terug in de muziekboeken, de ingelijste concertposters die we in Parijs hebben gekocht, de LP verzameling, de geluidsboxen en last but not least onze platenspeler. De LP verzameling is vooral een uit de hand gelopen hobby van mijn vriend, maar ik houd hem daar zeker niet in tegen.

IMG_6578

IMG_8931

Beide hebben we ook een passie voor reizen. In de gang vindt je een scratch wereldkaart en in de hoekkast in de woonkamer vindt je kleine souvenirtjes van de plekken waar we zijn geweest. Mocht je je kopje thee op tafel willen zetten, dan kan het zijn dat je even een reisgids aan de kant moet leggen om daar ruimte voor te maken.

FullSizeRender

Zelf werk ik als styliste en ontwerp ik grafische prints voor textiel en accessoires. Tijdens mijn opleiding op het Nimeto in Utrecht heb ik de richting ruimtelijke presentatie en communicatie afgerond. Ik heb altijd passie voor interieur en vormgeven gehad. In ons huis is deze passie zichtbaar door de grote stapel kunst en design boeken op mijn nachtkastje, de kunst aan de muur en de up-to-date accessoires is door het gehele appartement te vinden. Iets voor mezelf doen omdat ík daar blij van word is de reden dat ik Kamp Koewl ben gestart. Een blog die dagelijks de nieuwste producten plaatst, de leukste llifestyle ideeën voor je op een rij zet, een goed recept met je deelt, je laat weten in welke hotspots je moet zijn en zorgt dat je niets hoeft te missen van dat wat spraakmakend en de moeite waard is.

FullSizeRender (1)

Gast bloggen voor Furnlovers is echt de kers op de taart. Ik heb er ontzettend veel zin in. Hopelijk kom je nog vaker op visite, voor een kop thee, voor goedbedoeld – en geheel ongevraagd – advies, een rondje binnen kijken, interieur tips, inspiratie, een goed gesprek en een reep chocolade. Tot dan. Je weet de weg!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Van bouwput tot B A D K A M E R

Toen het zeker was dat wij het huis kregen.Wisten mijn vriend en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *