Binnenkijken bij Sandra van @_finntage

Inspiratie tijd: 3 minuten

Elke week op donderdag komt er een Furnlovers Hometours online op ons YouTube kanaal. Maar wat houdt een binnenkijker nou eigenlijk in? Bij een binnenkijker nemen wij een kijkje in het huis van een bekende Instagrammer die zich bezig houdt met interieur. Wij filmen dan een aantal plekjes in het huis. Ook stellen wij een altijd een paar vragen aan de binnenkijker, bijvoorbeeld: hoe zie jij je leefomgeving voor je in de toekomst. Hieronder vertel ik jullie meer over het prachtige huis van Sandra.

Wie is Sandra?

Wie is Sandra nou eigenlijk? Sandra is een spontane en lieve vrouw die samen met haar man Pieter al 17 jaar in hetzelfde huis woont. Samen met haar man heeft zij een zoontje genaamd Finn, hier komt ook de naam finntage vandaan. šŸ˜‰ Naast haar liefde voor interieur die zij dagelijks plaats op Instagram werkt zij vijf dagen in de week in de uitzendbranche.

Wat voor een huis heeft Sandra?

Drie jaar geleden kwamen Sandra en Pieter op het punt van zullen we gaan verhuizen of zullen we verbouwen. Ze hebben voor het laatste gekozen. Het vervolg hiervan was dat zij minstens drie maanden in een soort van bouwput hebben geleefd om vervolgens hun droomhuis te creƫeren. De afgelopen drie jaar is haar smaak in interieur erg veranderd, voorheen had zij een landelijk interieur met heel veel lichte meubels en roze tinten. Nu heeft haar huis een stoere, industriƫle en vintage uitstraling met heel veel planten.

Een speciaal dingetje aan het huis van Sandra, is dat zij in een split level huis woont. Wat is nou een split level huis? Een split level houdt in dat de ruimtes in het huis zich bevinden op verschillende etages. Deze verschillen elke keer een halve verdieping. Hierdoor krijgt het huis en vrij speelse uitstraling. Het voordeel van een split level huis is dat het erg ruimtelijk is. Sta je in de keuken dan kun je erg gemakkelijk in de woonkamer kijken.

Sfeerbeelden

Hieronder laat ik jullie een paar prachte sfeerbeelden zien van het huis van Sandra!

Ben je benieuwd naar het volledige huis van Sandra? Klik dan hier om de video te bekijken.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

5 tips voor de mooiste tuinmeubelen (ook voor de winter!)

De wintermaanden zijn zo gezellig en knus. We zitten veel binnen, lampjes...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *