#FridayMadness: 3 buget tips voor de kinderslaapkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

In een kinderslaapkamer wordt veel gedaan naast het slapen natuurlijk. Kindjes gaan er spelen, nemen vriendjes mee, er wordt speelgoed overhoop gehaald. Kortom: er moet genoeg ruimte zijn, zodat kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan. Daarnaast is het ook wel fijn als je wat handige budget tips hebt 0m een kinderkamer op de juiste manier te kunnen inrichten én uiteindelijk te gebruiken! 

#1 Gebruik opbergboxen!

Speelgoed is leuk, maar het hoeft niet altijd in zicht te zijn. Ook niet in de kinderkamer. Gebruik daarom opbergboxen! Super handig! Gebruik bijvoorbeeld deze opbergbox van de Blokker. Je kunt er veel speelgoed in kwijt en je schuift het zo weg onder bijvoorbeeld het bed. Of koop of maak een meubel waar de kinderen ook nog op kunnen zitten/spelen (zie onderstaande foto).

#2 Kies voor een handig én leuk bed!

Een bed kiezen is niet altijd even makkelijk. Mijn tip is om te kiezen voor een handig én leuk bed. Net zoals je ziet op onderstaande foto. Kies voor een bed waar je ook iets onder kunt opbergen (budget tip 1 😉 ) en een leuk kleurtje wat goed bij de rest van de slaapkamer past.

#3 Kasten!

Om nog eventjes bij budget tip 1 aan te sluiten: gebruik kasten! Kijk goed naar de uitstraling van de slaapkamer. Kies je voor een stoere slaapkamer? Neem dan ook een stoere kast! Maar als je juist een wat lievere uitstraling wil (bijvoorbeeld voor een meisje), dan kun je beter kiezen voor een lievere kleur (pasteltinten). En een mega budget tip is dan uiteraard weer om het zelf op maat te maken!

Bron van bovenstaande drie foto’s: vtwonen. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe mijn liefde voor wonen begon

Ik neem jullie graag mee in mijn avontuur over hoe mijn liefde...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *