#FridayMadness: 3 budgettips voor kleding opbergen

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ook al hebben we allemaal een grote kleding kast waar al onze kleding netjes in zou passen is het opgeruimd houden toch onmogelijk. Vaak gooien we het snel even neer op de grond en balen we er later weer van. Daarom een #fridayMadness met 3 budget tips voor kleding opbergen en netjes houden.

Budget tip #1: Verzamel stoel

Omdat we vaak gauw even kleding op de grond of op het bed gooien ziet je slaapkamer er al gauw rommelig uit. Om dit te voorkomen kun je bijvoorbeeld een stoel aanschaffen en die in een hoek van je kamer zetten. Leer jezelf aan om hier je kleding op te gooien als je even haast hebt. Zo ziet je kamer en een stuk opgeruimder uit en kun je aan het eind van de dag alle kleding van de stoel opbergen waar het hoort. Bij Xenos kwam ik echt de perfect stoel tegen, hij is leuk en neemt vooral niet te veel ruimte in.

stoeltje

 

 

Budget tip #2: opbergkist

Hoe leger je kast is hoe makkelijker het is om netjes te houden. Neem een keer de tijd om al je kleding uit te zoeken en berg in de winter je zomer kleding op en anders om. Doe al je kleding die je dit seizoen niet meer draagt in een vacuüm zak zodat het goed bewaard blijft. Je kan het natuurlijk onder het bed schuiven maar heel mooi ziet dat er ook niet uit. Een leuke oplossing is om een opberg kist te kopen en deze te gelijkertijd ook als interieur item te gebruiken. Bij Xenos kwam ik deze gave kist tegen van sloophout. Leuk om bijvoorbeeld in de gang te zetten of op de slaapkamer.

kistje

Budget tip 3: Dunne kledinghangers

Als bijvoorbeeld een kledingrek hebt of een hanggedeelte in de kast dan is deze tip perfect voor jou. Vaak hangt je rek helemaal vol en past er niks meer bij omdat de hangers best breed zijn vooral houten hangers. Een handige tip is op dan dunne hanger te kopen. Op deze manier kun je veel meer kleding kwijt op hetzelfde rek. Bij WoonExpress kwam ik deze leuke koperkleurige kledinghangers tegen, helemaal on trend!

41cfbfe1c403cbb03b39edcc56638ba4

Bron

Heb jij nog een goeie opberg tip voor kleding? Deel het met ons!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Wat wordt het design van de nieuwe keuken?

Toen wij ons huis voor de eerste keer zagen waren we op...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *