#FridayMadness: 3 budget tips voor meer sfeer!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Vanaf nu zullen we hebben we een nieuwe categorie op Furnlovers, namelijk #FridayMadness! Elke vrijdag geven we je handige tips omtrent je interieur. Deze keer vind je drie handige budgettips voor meer sfeer. Wil je iets nieuws voor net wat meer gezelligheid, maar wil je niet té veel geld besteden? Lees dan deze blog verder voor meer ideeën en inspiratie! 🙂 

Budgettip #1: Wissel voldoende af!

Een huis wat meer sfeer en gezelligheid geven… Dan kom je vaak terecht bij leuke accessoires. Accessoires zorgen voor dat beetje extra! Vind je niet? De eerste budgettip is dan ook om te kiezen voor niet al te dure accessoires, die je goed kan afwisselen. Zo zorg je ervoor dat je er niet snel op uit bent gekeken, maar je heb toch wat gezelligheid in je huis. Ik vind het leuk!

Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke vazen? Bij vtwonen kwam ik veel vaasjes tegen van €9,95! Een roze vaas? Deze vaas van House Doctor kost maar €8,50! Of wat vind je van onderstaande setting van vazen? Deze duo vazen zijn nu in de sale: check it out!

FM-WK-27-1

Budgettip #2: DIY (Do it yourself)

DIY: ik denk dat je het al wel kent inmiddels… Zelf leuke dingen maken voor in je interieur! Vaak heb je hier maar weinig voor nodig en je hebt al een leuk resultaat. Met fotolijsten kan je bijvoorbeeld al veel dingen doen! Bij Blokker heb je al een zwarte fotolijst voor €3,49! Zoek zelf een leuke quote op Pinterest (of een free printable!) en ga er mee aan de slag. Op deze manier kan je zelf een leuke en goedkope muurcollage maken bijvoorbeeld.

FM-WK-27-2
Credits background: Printcandy.nl. 

Budgettip #2: Klein, maar fijn!

Accessoires hoeven niet altijd groot en duur te zijn. Zelfs de wc kan je al wat meer opvrolijken door leuke waxinelichtjes te plaatsen in een houder. Of gebruik bijvoorbeeld kleine planten, zoals mini cactussen. Deze zijn helemaal in én niet duur! Bij de Xenos vind je bijvoorbeeld veel cactussen, van 14 cm tot 25 cm! Voor €4,99 heb je al een cactus! Like! Dit kan je ook combineren met een leuke stolp (bij Xenos ook maar €9,99!): zet het op een bijzettafel en je hebt weer een leuke accessoire! Ben je klaar met de cactus? Plaats dan iets anders onder de stolp!

FM-WK-27-3
Credits background picture: atmicasa.nl

Sample sale

Ben je op zoek naar leuke, goedkope meubels en spulletjes voor je huis? Ga dan eens langs bij de Sample Sale van Orangehaus in Winterswijk! De Sample Sale is van 6 t/m 9 juli en er zijn ontzettend veel kortingen (kortingen lopen op tot 70% korting!). Je vindt er veel verschillende merken, zoals vtwonen, HK Living, Woood, Butik, PuikArt en nog veel meer. Veel producten hebben 50% of 70% korting en op de bestaande collectie is er een korting van minimaal 20%. Dit is alleen geldig op de artikelen in de showroom, dus niet online. Mijn tip: wees er snel bij, want op is op!

orangehaus_samplesale_AN

Drie budgettips waar je (hopelijk) mee aan de slag kan! Een belangrijke reminder is dat je veel meer kunt doen, dan je in eerste instantie denkt! Volgende keer weer nieuwe inspiratie, nieuwe tips en meer!

Hopelijk weer tot dan. Liefs, Mariëlle. 

_________________________________________________________________________________

BUDGET TIPS PRODUCTEN:

vtwonen

Schermafbeelding 2016-07-04 om 12.12.19

xenos

Schermafbeelding 2016-07-04 om 12.20.33

vtwonen

Schermafbeelding 2016-07-04 om 12.13.55

xenos

Schermafbeelding 2016-07-04 om 12.19.02

vtwonen

Schermafbeelding 2016-07-04 om 12.16.06

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Nieuwe collectie Box bij Henders & Hazel

Ken je dat gevoel… je wilt nieuwe meubels, maar geen idee waar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *