#Fridaymadness: 3 budget tips voor je keuken!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Zoals jullie weten is het tijd voor een nieuwe #Fridaymadness! Deze keer drie budget tips voor de keuken. De keuken is tenslotte een plek waar je vaak bent. Al is het om even eten te pakken. Maar hoe zorg je ervoor dat een keuken er leuk uit ziet met een aantal handige, goedkope tips! 

Budget tip #1: Etagère

Een leuke etagère in je keuken voegt al snel iets bijzonders toe aan je keuken. Je kan een etagère leuk versieren met cupcakejes of koekjes: het ziet er leuk uit en je kinderen (en jezelf 😉 ) kunnen lekker van cupcakjes genieten! De etagère staat niet alleen leuk in de keuken, maar als er visite is kan je het ook even op de salontafel in de woonkamer zetten bijvoorbeeld. Super handig!

Wil je een etagère, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Maak dan zelf een etagère! Dit kan je bijvoorbeeld doen door borden te gebruiken en tussen elk bord een kopje te plaatsen. Op deze manier kan je precies een etagère maken, zoals jij dat wilt!

Liever gewoon een etagère kopen? Dan is de Koziol Babell etagère een aanrader. Deze kost maar €13,45 en is verkrijgbaar in wit en zwart.

FM-WK-28-1
@vtwonen

Budget tip #2: Decoratiestickers

Vind je je keuken nu nog wat kaal of leeg? Kies dan voor decoratiestickers! Bij decoratiestickers zijn de kosten afhankelijk van de grootte die gekozen wordt (hoe groter hoe duurder). Maar het voordeel is dat je er wel lang mee vooruit kunt!

FM-WK-28-2
@Wall-Art 

Liever je eigen foto aan de muur? Een leuke vakantiefoto bijvoorbeeld? Ook dat is super leuk én hoeft niet te veel te kosten! Kijk bijvoorbeeld eens bij Werkaandemuur.nl. 

Budget tip #3: Schilderijen

Een andere leuke tip is om schilderijen te gebruiken in de keuken! Schilderijen brengt namelijk sfeer in een kamer, dus ook in de keuken. Als je de eettafel in de keuken hebt staan, kan je bijvoorbeeld een schilderij boven de eettafel hangen.

FM-WK-28-3
@Budgethomestore

Of heb je een ruime keuken met wel wat extra ruimte over op een aanrecht? Plaats dan een klein schilderij (ongeveer 30 cm x 30 cm) op het aanrecht, een leuk plantje er naast en je hebt weer een leuk plekje gecreëerd!

Nog een extra budget tip is om zelf een schilderij te maken! Koop een wit schilderdoek bij bijvoorbeeld de Action en creëer zelf je kunstwerk! Als je nou denkt “ik ben niet zo heel erg creatief”… Het is ook leuk om met verschillende kleuren spetters er op te ‘gooien’ of ‘spuiten’. Zoals hieronder:

FridayMadness - Schilderij spetter DIY
Random Betty

Sample sale Wdstck

Wil je nog een keer naar een sample sale? Op 14 juli 2016 is er een sample sale van Wdstck, van 16:00 tot 21:00 uur. Tijdens deze sale vind je echt van alles! Wil je langskomen? Het is in Amsterdam. Check hier voor meer info!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe werkt een waterontharder precies?

Op onze website delen we regelmatig handige tips om bijvoorbeeld fijner, duurzamer,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *