#FridayMadness: 3 budget tips voor feestdecoratie

Inspiratie tijd: 2 minuten

We hebben allemaal uitgekeken naar de maand december, de feestmaand! Deze maand staat echt in het teken van gezelligheid en dingen vieren. Daarom zie je in deze #FridayMadness 3 budget tips voor feestdecoratie, wel zo toepasselijk. 

Budget tip #1: fancy table

Als je aan de feestdagen denkt dan denk je aan eten. Deze maand zijn er veel gelegenheden om heerlijk te dineren met vrienden of familie. Daar hoort natuurlijk een mooi opgemaakte tafel bij. Een item wat echt gelijk je hele tafel chiquer maakt is een tafelloper. Deze mooie blauwe tafelloper kwam ik tegen bij Xenos, cute!

tip-1

Bron

Budget tip #2: lampjes

Veel lampjes stralen gezelligheid uit en dat is natuurlijk wat je wil rondom de feestdagen. kleine lichtjes kun je bijvoorbeeld voor een raam hangen of om de trapleuning heen wikkelen. Je kan er eigenlijk zoveel kanten mee op. Bij de Blokker kwam ik een heel leuk lichtjesgordijn tegen.

tip-2

Bron

Budget tip #3: unieke versiering

Het is natuurlijk leuk om even af te wijken van standaard versiering want kerstballen zie wel genoeg deze maand. Kies bijvoorbeeld voor deze super leuke witte veren met glitter. Leg ze bijvoorbeeld op de dinner tafel of hang ze op.

tip-3

Bron

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Duurzaam wonen en leven

Ik vind het erg belangrijk om te letten op duurzaamheid. Dit vind...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *