#FridayMadness: 3 budget tips voor een opgeruimd huis

Inspiratie tijd: 2 minuten

We blijven er maar druk mee, het huis opruimen. Een rot klusje wat toch echt elke keer weer gedaan moet worden. Om rommel te voorkomen zie je in deze #FridayMadness 3 budget tips voor een opgeruimd huis.

Budget tip #1: Opbergen

We hebben allemaal vast van die items die eigenlijk niet echt een goed plaatsje hebben in huis. Het is handig om een aantal opberg systemen in huis te halen en dan hoef je natuurlijk niet gelijk te denken aan een lelijke plastic bak. Er zijn een heleboel leuke opberg systemen die ook nog als woonaccessoires kunnen dienen. Hoe leuk is deze stippen opbergmand die ik tegen kwam bij Hema!

mand-3

Bron

Budget tip #2: Kleding opruimen

We herkennen allemaal wel dat we even gauw at anders aantrekken en daarom onze kleding even voor het gemak op de grond in de slaapkamer gooien. Een handige oplossing is om een kledingrek aan te schaffen. hier kun je heel snel even een truitje ophangen en het ziet er ook nog eens heel leuk uit! Toen ik rondkeek naar unieke kledingrekken kwam ik dit bamboe kledingrek tegen van VidaXL, past perfect bij de natuurlijke elementen trend.

kledinrekkie

Bron

Budget tip #3: Kleine items

Een handige item om in huis te halen is een grote schaal waar je kleine belangrijke spullen even gauw in kan leggen. Denk bijvoorbeeld aan autosleutels of een lipstick die je op het laatste moment opdoet voor je het huis uit gaat. Op deze manier heb je altijd een plekje voor kleine dingen die anders in je huis rondslingeren. Wel handig om deze schaal ergens neer te zetten waar je vaak langs komt zoals de eettafel of op een kastje in de hal. Het is niet alleen opgeruimder maar ook nog eens ontzettend praktisch. Bij Hema kwam ik deze gouden schaal tegen die perfect is voor deze tip.

schaaltje

Bron

Hoe houden jullie je huis opgeruimd?

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Goede voornemens in 2018

Hi you! Misschien is het een beetje laat voor de goede voornemens,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *