#FridayMadness: 3 budget tips voor de woonkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

De woonkamer: de plek waar we misschien wel het vaakst zijn. We kijken er tv, we zijn er aan het relaxen, borrelen en nog veel meer. Daarom in deze #FridayMadness drie budget tips voor de woonkamer! 

#1 Gebruik bijzettafels

Als je wat meer sfeer wil in je woonkamer, dan is het een aanrader om bijzettafels te gebruiken. Plaats er meerdere bij elkaar en zorg op deze manier voor een gezellige sfeer! Een woonkamer oogt al een stuk speelser wanneer er meerdere bijzettafels geplaatst worden. In plaats van één grote salontafel kun je ook kiezen voor drie kleinere salontafels.

Zoals dit onderstaand voorbeeld. Deze bijzettafel is echt een aanrader!(@VTWONEN)

#2 Light it up: kaarsen!

Meer sfeer krijg je door kaarsen en lampen. Het zorgt voor gezelligheid en het maakt de woonkamer tot een dynamisch geheel. Zoals deze onderstaande kaarsen (interiorinsider).


Zoek je nog kaarsen? Neem dan eens hier een kijkje! Allerlei soorten kaarsen in verschillende groottes, kleuren en meer! Daarnaast kost het ook zeker niet veel.

#3 Gebruik kussens, plaids en vloerkleden!

Soms heeft een woonkamer nét dat beetje extra nodig. Gebruik kussens en zorg er zo voor meer sfeer, gezelligheid en zitcomfort. Maar er is nog veel meer wat je kunt gebruiken in de woonkamer: leuke plaids voor over de bank of op een stoel of wat dacht je van een vloerkleed?@VTWONEN

Wat dacht je bijvoorbeeld van het mooie vel die je ziet op bovenstaande foto? Verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je altijd jouw favoriet hebt! Ben je zelf handig? Maak dan je eigen kussenhoes! Scheelt ook weer een hoop in kosten. 🙂

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

De leukste gadgets voor mannen

Mannen en gadgets… Het blijft volgens mij altijd een ding. Net zoals...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *