#FridayMadness: 3 budget tips voor de eethoek!

Inspiratie tijd: 2 minuten

De eethoek is toch wel een plek waar ik graag ben. Gezellig met vrienden en familie eten, drinken en kletsen. Maar hoe zorg je er nou voor dat dit een gezellige plek is, zónder dat het te veel kost? Ik geef je drie tips! 

#1 Wissel af met (goedkope) accessoires

Accessoires hoeven niet duur te zijn. Als je alleen al een paar kaarsen op een schaal plaatst op de eettafel, hoef je zeker niet meer dan €10,- kwijt te zijn! Kijk bijvoorbeeld eens hier!

FM-31-1

@CasaVivante

Of wat vind je bijvoorbeeld van onderstaand rek met hangende vaasjes? Toch super leuk?!

Schermafbeelding 2016-07-15 om 16.50.02

Er is nog zoveel meer mogelijk naast kaarsen. Denk bijvoorbeeld aan een grote vaas, een houten plak met een leuk beeldje in combinatie met een kaarsje, een tijdschriftenrek en nog veel meer!

#2 Geef stoelen een unieke twist!

Heb je simpele stoelen aan je eettafel? Geef de stoelen dan een unieke look! Je kunt bijvoorbeeld leuke kussens op de stoelen leggen. Of – als het mogelijk is – geef dan de stoelen een andere kleur. Zo krijg je een andere setting, maar je hoeft niet direct nieuwe stoelen te kopen. Hou je wel van een opvallende kleur? Dan is onderstaand idee misschien wel iets voor jou!


eslamoda.com

#3 Gebruik het juiste licht!

Goede lampen boven de eettafel zijn wel zo belangrijk! Kies dus voor de juiste lampen die passen bij de eethoek en de rest van je interieurstijl.


Looks like white

Een tip! Bij Lampenlicht.nl hebben ze SALE: super leuk! Wat vind je bijvoorbeeld van onderstaande lamp? Maar liefst 57% korting, en de lamp kost daardoor nog €16,-!

lamppie

Kortom: er is zoveel mogelijk voor je eettafel/eethoek en het hoeft zeker niet duur te zijn! Shop vooral slim en kijk naar wat je echt nodig hebt. Koop het niet gelijk bij de eerste beste winkel, maar kijk goed rond! Wie weet wat je tegenkomt, voor welke prijs. Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Lifestyle Home Collection bij Eyoba

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! In deze blog laat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *