Hoe richt je een slaapkamer in?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Je slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in je huis. Je komt er tot rust en het is een plek waar je jezelf fijn moet voelen! In deze blog ga ik mooie inspiratie voor de slaapkamer met jullie delen.  

Je eigen slaapkamer

Zoals ik hierboven vertelde moet je slaapkamer echt een relaxplek zijn. De slaapkamer is dan ook op allerlei verschillende manieren in te richten. Heb je jouw badkamer aansluitend aan je slaapkamer? Dan kun je ook nadenken over open badkamer. Zo krijg je echt jouw eigen wellness.

 

Een open badkamer creëren is natuurlijk wel een aardige klus, maar je hoeft het zeker niet altijd groots aan te pakken. Een kleine verandering kan je aanbrengen door iets te vervangen, zoals een nieuw dekbed of nachtlampje. Als je echt een keer iets anders in de slaapkamer wilt, kun je ook kiezen voor een mooie kast. Zelf een kast maken is bijvoorbeeld een super leuk idee. Kies daarbij dan voor een combinatie van verschillende materialen of hang een houten plank op aan twee oude leren riemen. Super leuk!

 

Rustige slaapkamer

Wauw! Dit is toch een super mooie slaapkamer? Deze slaapkamer kwam ik tegen bij Flinders en ik was meteen onder de indruk. De ruimte straalt echt rust en ruimte uit. In deze slaapkamer is veel kleur verwerkt, maar het oogt niet té druk. Ik vind het erg leuk dat de kussens en het plaid zijn gematcht met de kleuren in de ruimte. Hou je meer van witte muren of heb je witte muren? Dan kan je je slaapkamer heel goed opfleuren of veranderen met leuke kleurrijke kussens of een plaid!

Bedden

Je bed is eigenlijk echt wel een van de belangrijkste dingen in je slaapkamer. Je ziet eigenlijk niet veel bedden met kleuren. Vaak hebben bedden standaard kleuren, zoals: bruin, zwart of wit. Dat is dan ook hetgene wat mij meteen opviel aan dit bed… de kleur!

 

Dit bed is van Muun en is ook verkrijgbaar in nog meer super leuke kleuren. Zoals blauw met zacht roze of grijs met zacht roze. Met die kleuren kun je zoveel leuke dingen doen! De kleuren zijn niet heel heftig, dus daardoor is het niet direct heel druk. Mocht je wel van een opvallende slaapkamer houden, dan kun je er wel voor zorgen dat het speelser oogt. Kies bijvoorbeeld voor verschillende kussens en een opvallend dekbedovertrek.

 

Zoals je op deze foto hieronder ziet zijn er meerdere kleuren gemixt en krijg je een sfeervolle uitstraling, maar persoonlijk vind ik het niet te druk. Vind je dit wel te druk? Kies dan voor één gekleurde wand en hou de rest basic, bijvoorbeeld wit of een natuurtint.

Voor welke kleur bed zou jij gaan? Ik ben benieuwd! Liefs, Isabel

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Flinders. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

5 redenen voor het hebben van een waterontharder

Je hebt er vast wel eens over gehoord: een waterontharder! Wij hebben...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *