Uniek: met de hand gemaakte cadeaus!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is weer de tijd van het jaar: feest en cadeaus. Voor mij is het een tijd waar ik het hele jaar naar uitkijk. Vooral om mijn geliefden te verwennen met cadeaus maakt mij blij. Maar het vinden van unieke cadeaus vind ik wel een uitdaging. Gelukkig ben ik vroeg begonnen en heb ik al wat moois gevonden. Namelijk, met de hand gemaakte producten. Lees je mee over mijn vondst?

Bijzondere producten

Naast dat ik wil dat mijn uitgekozen cadeaus bijzonder en uniek zijn, wil ik ook dat de ontvangers er écht iets aan hebben. We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat we een cadeau van iemand kregen en dachten: ‘Eh… bedankt, maar wat moet ik hiermee?’. Nou, die gedachte wil ik dus niemand geven. Onlangs kwam ik terecht bij Made At Hand. Zij hebben een webshop met unieke en handgemaakte producten. Van verzorgingsproducten tot aan huis accessoires, ze hebben allerlei moois! Ik, als interieur liefhebber, kon het toch niet laten om voor de huis accessoires te gaan. 

 

Gooi dekens

Zoals ik al noemde kon ik het niet laten om wat moois voor in huis uit te kiezen. Niet alleen als cadeau voor onder de boom, maar ook voor mezelf heb ik wat moois uitgekozen. Ik ben namelijk een groot liefhebber van dekens! Ik koos voor verschillende kleuren. Dekens zijn leuk en fijn voor je me-time op de bank, maar ook kun je ze als sprei gebruiken op je bed. Het is niet alleen lekker warm, maar ziet er ook ontzettend leuk uit! Zie hieronder bijvoorbeeld deze prachtige Regenboog gooi deken. Door de verschillende kleuren kun je het makkelijk combineren met iedere kleur die je maar wil. Zo weet je zeker dat je niet mis zit met de kleur! 

 

Voor mezelf ging ik voor deze prachtige gestreepte blauwe deken:

 

Wist je dat blauw een rustgevende kleur is? Zo weet je zeker dat jouw relax avondje slaagt! Lekker relaxed onderuit in je luie stoel of op de bank.

Giftsets

Voor mijn vriendinnen heb ik gekozen voor heerlijke giftsets. Ik ging onder andere voor deze Bath & Body set. Ze verdienen wel wat lekkere verwennerij. In deze giftset zit een handgeweven Turkse Hamamdoek (van 100% katoen!), handgemaakte shea boter zeep die heerlijk ruikt en een cellulose scrubwashand. Het leuke hieraan is dat het in een Jute cadeau zakje komt. Naast de giftset, koos ik ook voor de Bath & Body … set. De sets zien er niet alleen leuk en uniek uit, maar het ruikt ook heerlijk! Echte verwennerij voor jouw hammam momentje thuis. Net of je een dagje spa hebt. 😉 Dat ziet er toch geweldig uit? Bekijk het zelf maar hieronder:

 

Ben jij ook al excited om deze unieke cadeaus te bestellen? Of heb je zin in een me-time met deze mooie producten? Bekijk het gehele assortiment op de website!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

On trend: Een vintage tafellamp (met Vaderdag give away!) [GESLOTEN]

Hi you! Tijd voor weer een nieuwe blog! Deze keer wil ik...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *