Verlichting van PTMD

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik merk dat ik het niet altijd even gemakkelijk vind om lampen uit te kiezen. Zo hebben we in de keuken nog steeds een grote lightbulb hangen, waar we eigenlijk gewoon een mooie hanglamp willen. Bovendien wil je ook wel een lamp kopen waar je niet snel op uit raakt gekeken. Toen ik de collectie van PTMD tegenkwam bij Eyoba, moest ik jullie hier gewoon wat meer over vertellen. Leuke inspiratie, mooie lampen én tijdloos design.

Basisverlichting en sfeerverlichting

Om te beginnen is het handig om een onderscheid te maken tussen basisverlichting en sfeerverlichting. Een lamp in de hal, zodat je ook in het donker normaal kunt lopen en wat kunt zien? Dat is basisverlichting. Het is namelijk functioneel en praktisch. Wanneer je gezellig een avondje op de bank wilt relaxen, dan zet je niet een felle plafondlamp aan, maar dan wil je sfeerverlichting. Denk hierbij aan warm, zacht licht. Door voor jezelf dit onderscheid te maken kun je ook beter kijken naar wat voor een verlichting je eigenlijk nodig hebt.

Een blikvanger

Kies voor een echte blikvanger als je daar de ruimte voor hebt. Een mooie hanglamp of een grote vloerlamp. Het is maar net wat past bij jouw huis. Zo kwam ik deze hanglamp tegen. Het is een robuuste, stoere hanglamp en het is echt een eyecatcher!

De onderstaande lamp is gemaakt van ijzer en heeft een unieke uitstraling. Dat is zeker een aanrader voor als je een keer iets anders wilt.

Tafellampen

Naast hanglampen zijn er natuurlijk ook allerlei andere soorten lampen, bijvoorbeeld een leuke tafellamp. Hiermee zorg je voor het nodige sfeerverlichting. Ik kwam een hele mooie tafellamp tegen, gemaakt van keramiek. Zo tof!

Vloerlampen

Zoals ik net al vertelde is het ook mooi om te kiezen voor een opvallende vloerlamp. Zo maak je jouw interieur helemaal af! Toen ik deze vloerlamp van PTMD zag was ik gelijk verliefd. De lamp is gemaakt en brengt zoveel sfeer.

Wil je nog meer inspiratie bekijken voor verlichting? Neem dan eens een kijkje bij Eyoba. Naast verlichting vind je daar ook nog veel meer: stoelen, tafels, banken, fauteuils en ga zo maar door. Check it out!

Hou jij ook van opvallende lampen? Zo ja, welke zou jij kiezen? Let me know! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Eyoba. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Let’s introduce: COCO maison

Yay! Tijd voor een nieuw merk, nieuwe inspiratie én toffe producten. Laatst...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *