Stoere verlichting

Inspiratie tijd: 3 minuten

Winter is coming! Inspiratie op het gebied van woonverlichting is altijd een goed idee. Eigenlijk is er altijd wel plek in huis voor een nieuw lampje. Misschien zoek je juist wat groters en wil je echt een eyecatcher in huis. Dat snap ik! Zelf heb ik ook gekozen voor een grotere lamp en her en der wat kleine sfeerlampjes. De inspiratie die ik tegen kwam past goed bij de stoere, industriële stijl. Ik laat ze aan je zien! 

Welke lamp kies je?

Ik vind het makkelijkste om een lamp te kiezen die niet al te groot is. Deze kun je namelijk overal kwijt en zijn over het algemeen ook een stuk minder duur. Wil je toch voor een grotere lamp gaan? Dan moet je goed overwegen of je de lamp kunt combineren met andere stijlen. Op deze manier investeer je in een goed product, waar je lang plezier van hebt! 🙂

Urban Interiors

Een merk dat ik tegenkwam bij Eyoba.nl is Urban Interiors. Urban Interiors is echt een stoer merk met voornamelijke lampen en ook enkele andere woonaccessoires. Alles wordt door hen ontworpen volgens de laatste trends. Ontzettend veel keuze trouwens, ik vond het maar al te lastig om te kiezen wat ik wilde uitlichten in deze blog. Toch is het me gelukt en laat ik mijn favoriete lampen aan jullie zien!

Hanglampen

Ik kwam onder andere veel toffe hanglampen tegen. Mijn tip voor hanglampen is om altijd goed te kijken naar de ruimte waar ze komen te hangen. Een kleine ruimte vraagt natuurlijk ook om een kleinere lamp. Wil je toch liever echt wel een grote(re) lamp? Kies dan voor een lamp met een kap die wat meer open is. Dan oogt het al een stuk ruimtelijker. In een grotere kamer kun je natuurlijk ook echt uitpakken. Neem bijvoorbeeld een grote hanglamp of combineer een aantal naast elkaar.

Deze onderstaande hanglamp vind ik super stoer! Het geeft echt een vintage look.

Vloerlampen

Natuurlijk geldt het bovenstaande ook wel voor vloerlampen (en alle andere lampen). De ruimte is gewoon bepalend voor de grootte van een lamp. Een vloerlamp kan soms te veel licht geven, omdat het midden in een ruimte staat bijvoorbeeld. Een tip is om sowieso te kiezen voor een lichtbron met een laag voltage. Onderstaande lamp is een mooi voorbeeld van een stoere lamp die niet al te grof is. Daarnaast wordt het licht een klein beetje “gedempt” door het gaas. Dat geeft trouwens ook weer een mooie lichtval!

Tafellampen

Wist je dat het erg fijn is om een lampje achter de televisie te hebben staan? Dit kijkt namelijk een stuk rustiger. Een tafellamp kan je daar perfect voor gebruiken. Maar ook natuurlijk voor donkere hoekjes in de woonkamer, werkkamer of slaapkamer. Hoe stoer is bijvoorbeeld het lampje hieronder? Deze tafellamp kun je op verschillende plekken neerzetten en zo kun je dus ook nog afwisselen!

Wat vind jij van deze stijl? Ik vind het erg mooi! Vooral de hanglamp zou ik wel in mijn huis zien hangen. Liefs, Mariëlle. 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Eyoba. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Interieurstijlen combineren: the do’s and don’ts

Kiezen tussen interieurstijlen? Neehoor! Er zijn genoeg artikelen te vinden over verschillende...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *