Nu bij Eyoba: kindermerk Bopita

Inspiratie tijd: 2 minuten

Er komen steeds meer kindermerken de hoek om kijken. Super leuk! Zo ook dit merk Bopita. Het kindermerk Bopita is nu verkrijgbaar bij Eyoba! Ken jij dit merk al? Ik laat je graag meer zien over dit leuke merk.

Bopita

Bij Eyoba vind je veel meubels van Bopita, zoals bedden, kasten, bureaus. Maar ook opbergbakken, matrassen, kussens, kapstokken en veel meer. Je maakt de kinderkamer van je zoon of dochter helemaal af met de leuke meubels van Bopita. Doordat kinderen – of course – groeien, is het zeker van belang dat je altijd meubels hebt die bij de kamer passen en waar ze lang plezier van hebben. Soms is het gewoon weer tijd voor nieuwe meubels, een nieuwe stijl en een nieuwe inrichting. Bopita heeft meubels voor meer leeftijden, dus dat is super handig!

Zoek je bijvoorbeeld een nieuw bed voor je zoon of dochter? Bopita biedt genoeg keuze! Bedden om in te slapen, maar natuurlijk ook om in te stoeien en te spelen! Een kinderkamer moet tenslotte ook een plek zijn waar kinderen heerlijk in kunnen spelen!

Bopita1

Ook voor een leuke wandplank kun je terecht bij Bopita! Onderstaande plank vind ik een aanrader! Leuk voor in de kinderkamer: plaats er leuke accessoires op en het ziet er al een stuk gezelliger uit. In een kinderkamer passen namelijk ook perfect allerlei leuke accessoires!

ft

Naast bedden, accessoires zijn er ook andere meubels zoals (bureau)stoelen, speeltafels, boxen, nachtkastjes en meer. Ontzettend veel dus!

Zoek je een stoere box? De ‘Box Brent’ in donkergroene kleur vind ik echt gaaf. Je ziet het niet vaak voorbij komen en het is dus echt keer wat anders.

Schermafbeelding 2016-09-07 om 14.17.46

Ik vind dat de meubels van Bopita zo’n leuke, lieve, maar ook weer een stoere uitstraling hebben. En ook nog eens super goed te combineren.

Ken jij het merk Bopita al? En, wat is jouw favoriet? Liefs, Mariëlle.

lp

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Verhuizing deel 1: onze IXXI’s

Jaaaa, zoals jullie misschien al wel weten ben ik verhuisd. Eindelijk hebben...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *