De leukste zitzakken bij Eyoba

Inspiratie tijd: 2 minuten

Fijne zitplekjes in huis zijn heel belangrijk want het is een plek om even tot rust te komen. Naast een bank of een fauteuil kan je ook kiezen voor  een zitzak. Bij Eyoba kwam ik een paar leuke exemplaren tegen die ik graag met jullie deel.    

Makkelijk

Zitzakken zijn ideaal voor in huis, omdat ze zo makkelijk te verplaatsen zijn. Je kan hem bijvoorbeeld plaatsen in de kinderkamer, maar naar beneden halen als je met het hele gezin voor de tv wil zitten. Voor de kids is een zitzak vaak extra leuk!

8e5aa7bcbd74682605fb0dedf46a2276

Bron

Stijlvolle zitzakken bij Eyoba

Misschien denk je al gauw aan een felle kleur als je aan zitzakken denkt. Een felle kleur kan leuk zijn maar velen onder ons houden toch van een wat rustiger interieur. Bij Eyoba kwam ik een paar leuke zitzakken tegen in hele mooie rustige kleuren.

Mijn favorieten

Ik kwam verschillende merken tegen maar twee merken spraken mij het meest aan, namelijk Sit & Joy en Vetsak. Beide hebben ze hele mooie zitzakken in hun collectie!

Sit and Joy

Dit merk heeft de wat ‘traditionele’ zitzakken in hun collectie: hoe we ze kennen van vroeger voor de kids. Maar ze zijn er ook zeker in mooie neutrale kleuren. De zakken zijn gevuld met Flexipearl, waardoor het perfect naar je lichaam vormt.

 

dolce_antraciet_l

largo_beige_

senza_grijs

 

 Vetsak

Dit merk komt helemaal uit Kaapstad. Het design van deze zitzakken is echt uniek en dat maakt dit merk juist zo leuk! Mijn persoonlijke favoriet 🙂

fs00focbne26_rgb_1_1200x1000

fs0600cbne26_rgb_1_1200x1000

fs1000cbfl01_rgb_2_1200x1000

 

 

Welke zitzak is jouw favoriet?

Liefs Numai

 

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Je tuin opvrolijken met bloempotten en plantenbakken

Wat een verschil is er gelijk als de zon schijnt, vinden jullie...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *