vt wonen & design beurs 2016: 27 sep t/m 2 okt.

Inspiratie tijd: 4 minuten

Jaaaa, het is bijna zover: vt wonen & design beurs 2016! Ook dit jaar is Furnlovers er weer bij! Samen met een aantal bloggers ga ik, Mariëlle, woensdag 28 september naar de beurs om daar inspiratie op te doen en te delen met jullie! Zo zullen we bloggen, vloggen en enorm veel foto’s maken! In deze blog vertel ik je graag meer over de beurs, wat er ons allemaal staat te wachten en nog veel meer! 

VT Wonen en Designbeurs 2015, RAI Amsterdam
VT Wonen en Designbeurs 2015, RAI Amsterdam

vt wonen & design beurs 2016

Bij de vt wonen & design beurs krijg je antwoord op al jouw woonvragen! Zo zijn er drie hallen: de wonen in stijl-hal, de design-hal en de vtwonen-hal.

wonen in stijl-hal: in deze hal vind je de meest luxe merken. Je krijgt écht vakmanschap te zien en natuurlijk alle prachtige producten.

woneninstijl-hal

design-hal: de design-hal is in samenwerking met Eigen Huis & Interieur opgezet. Alle jonge ontwerpers vind je hier! En bijvoorbeeld ook de nieuwe collectie Dutch design en veel meer.

vt wonen-hal: en in de vt wonen-hal? Hier vind je alle stylisten en woonmerken die jou enorm veel inspiratie zullen geven voor je eigen huis! Hoppa, direct aan de slag! 😉

VT Wonen en Designbeurs 2015, RAI Amsterdam
VT Wonen en Designbeurs 2015, RAI Amsterdam

NIEUW: live metamorfoseshow

Hoe gaaf: een live metamorfoseshow, met het grootste inspiratieplein ter wereld van 800m2. Elke dag worden vier live metamorfoses gepresenteerd samen met de deelnemers. Hier ben ik zó benieuwd naar! 🙂

vtwonen1

Primeurs, trends en meer

Bij de vt wonen & design beurs wordt het woonseizoen ingeluid. Je vindt bij de beurs dus alle nieuwe trends, primeurs en veel meer. Zo ben jij als eerste op de hoogte!

hartjeAlbelli staat de eerste keer op de vt wonen & design beurs met allerlei fotoproducten voor je huis!

hartjeMagnetische stickers? Yay! Maak jouw interieur op een stijlvolle manier magnetisch. Het Belgische bedrijf Groovy Magnets weet hoe!

hartjeDit jaar: lancering van nieuwe wandpanelen door Nature@home!

hartjeMeubels op maat mét Hollands gras erin?! Meubelatelier Jacco Bakker laat zien hoe!

hartjeBetaalbaar design met internationale allure? XOOON presenteert het voor het eerst bij de vt wonen & design beurs.

hartjeHeerlijk slapen is zo belangrijk…. Swiss Sense begrijpt dat! Zij introduceren dan ook een nieuw matras: Aeromax.

hartjeRobuuste, krachtige en luxe ontwerpen voor de badkamer? De makers van Jee-O hebben prachtige bad- en douchedesigns. Wauw!

hartjeOok Basiclabel is te vinden bij de vt wonen & design beurs: basic, stoer en warmtevol!

hartjeEn… Guess what! Fred van Leer is ook aanwezig! Woonmall Villa ArenA heeft Fred gevraagd om een persoonlijke selectie van meubels en woonaccessoires te presenteren. Roekoeroekoe 😉 

Er zijn zoveel leuke dingen te doen en te zien! Zin in!

collage-sfeerdetailbeeld

Persoonlijk advies? Dat kan!

Kom je er niet helemaal uit met bijvoorbeeld de inrichting van je woonkamer, slaapkamer of een andere kamer? Ga dan het gesprek aan met een woonspecialist! Inschrijven kan: hier.

Ps.: Het is handig om foto’s, bouwtekeningen en maten van je huis mee te nemen! 

VT Wonen en Designbeurs 2015, RAI Amsterdam
VT Wonen en Designbeurs 2015, RAI Amsterdam

Ontmoet elkaar!

Ik vind het super leuk om jou een keer te ontmoeten! Zo vind je mij en een aantal bloggers van Furnlovers bij de beurs. Maar, ik weet zeker dat jij het ook leuk vind om anderen te ontmoeten. Met anderen bedoel ik o.a.: Stijlvol Wonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home en veel meer!

Dus zie ik jou daar? Bestel hier je kaarten en wie weet tot daar! Vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en YouTube om van alles op de hoogte te blijven! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een spiegel als blikvanger

Al een lange tijd was ik op zoek naar een grote spiegel....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *