Salone del Mobile Milano 2017

Inspiratie tijd: 2 minuten

YAY! Salone del Mobile Milano 2017 staat weer voor de deur. Vorig jaar las je er een blog over en in deze blog zal ik je wat meer vertellen over Salone del Mobile.

Salone del Mobile

Het is april en dat betekent dat het weer tijd is voor Salone del mobile. Salone del mobile is dé design week op het gebied van interieur. Het vindt plaatst in Milaan en is enorm groot in de wereld van interieur. Met zo’n 38000 vierkante meter aan inspiratie kun je heerlijk de hele dag rondlopen. Daarnaast zijn er 450 jonge designers die hun producten tentoonstellen. Al met al genoeg te zien en te ervaren.

WhatsApp Image 2017-04-03 at 09.56.15

Ikzelf ben heel benieuwd naar de tentoonstelling van International Furnishing acceccories . Accessoires zijn belangrijk in een interieur. Het kan je interieur net een boost geven of het helemaal naar beneden halen. Bij deze tentoonstelling laten ze nieuwste trends zien voor 2017, maar ook de innovatie op het gebied van accessoires.

salone_complemento_arredo

Daarnaast ben ik ook benieuwd naar de tentoonstelling over Workplace 3.0. Wie wil nou niet zijn werkplek een update geven?! Je kunt zoveel kanten op met je werkplek. Dus ik ben benieuwd wat deze tentoonstelling aan inspiratie te bieden heeft en wat de trends zijn.

 

Heb jij ook een favoriete tentoonstelling? Liefs, Suzanne.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Unieke uitstraling creëren in de tuin

Zoals jullie wellicht al weten zijn wij onlangs verhuisd. We wonen nu...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *