Ons bezoek aan de IMM cologne beurs 2017

Inspiratie tijd: 2 minuten

Samen met Mariëlle heb ik gister voor het eerst een interieur beurs bezocht. We waren al vroeg op pad naar de IMM cologne beurs in Keulen. We hebben veel leuke trends gespot die ik graag met jullie deel en natuurlijk ook de video!

Wat is er allemaal te zien?

Je kijkt je ogen uit op deze grote beurs, want er zijn namelijk meer dan 11 zalen vol stands van allemaal verschillende merken. De mooiste merken, ontwerpen en ingerichte ruimtes komen voorbij. Soms weet je echt niet wat je ziet, zoals een kinderbed in de vorm van een Ferrari.

1

Nieuw gespotte trends

Deze beurs is perfect om de nieuwste trends te spotten, omdat hier alle nieuwe collecties van merken te zien zijn. Een paar trends sprongen er echt tussenuit en die deel ik graag met jullie. Gouden accessoires zagen we heel veel voorbij komen. Ook zagen we heel veel velvet/velour banken en fauteuils.

De kleuren die we veel zagen waren donkerblauw en donkergroen. Die kleuren kwamen voor op de muur maar ook in de velvet meubels bijvoorbeeld. Ook spotten we veel houten meubels en accessoires.

3

Still hot

Niet alleen nieuwe trends zagen we voorbijkomen, maar ook wat trends uit 2016 die we meenemen naar 2017. Zoals veel plantjes, posters, marmer, de industriële stijl en de opvallende gloeilampen. Nieuwe en oude trends zijn natuurlijk goed te combineren met elkaar dus laat je inspireren door de sfeerbeelden van de beurs.

2

Check de video van de beurs

Natuurlijk heeft Mariëlle ook gefilmd op de beurs, zodat jullie ook de nieuwste trend kunnen zien en daardoor inspiratie op doen.

 

Welke nieuwe trend is jullie favoriet?

Liefs Numai

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Wellness in huis halen met Tubble

Herken je het gevoel.. Je komt thuis en hebt zin in een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *