Gratis naar de vtwonen & design beurs 2016?!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Zoals je weet gaan wij binnenkort naar de vt wonen & design beurs. Maar… Jij kan er ook bij zijn!!! Hoe? Maak een afspraak bij Mandemakers en krijg twee toegangskaarten voor de beurs GRATIS! Daarnaast maak je ook nog eens kans op een gloednieuwe vtwonen keuken. 

Maak een afspraak!

Wil jij een afspraak maken? Dat kan hier!

Ook dit jaar is Mandemakers Keukens weer te vinden bij de beurs. Super tof! Ze zijn te vinden in hal 12, stand 028. Maak dus snel een afspraak op onze beursstand en ontvang twee gratis toegangskaartjes t.w.v. €38! Ik zou zeggen: doen! 😉

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze afspraak kijk je samen met een expert naar de vele mogelijkheden voor een nieuwe keuken. Er wordt besproken wat je stijl is, wat voor een keukenblad je wilt, opstelling en nog veel meer. Om zo tot een keuken en nieuwe ideeën te komen die écht bij jou passen!

Laat u op onze beursstand inspireren door topmerken zoals SieMatic, Barletti, New Classic en onze eigen unieke Mandemakers Collectie. Nú met maar liefst 35% korting op alle keukens!

hartjeGratis hapjes en drankjes van een topkok

hartjeHet allerbeste van hun keukencollectie

hartjeKitchenAid Artisan cadeau bij aankoop van een keuken

hartjeMaak kans op de vt wonen keuken! Deze keuken is sinds kort gelanceerd en te winnen bij de beurs! Op hun beursstand kun je een actiekaart invullen en wie weet staat deze gloednieuwe keuken binnenkort in jouw huis!

hartjeEn! Alléén op de beurs: 35% korting op alle keukens!

Het lijkt me super gezellig om jou te zien op de beurs en bij de stand van Mandemakers Keukens! Want ik ga zeker even langs! 😉

Maak je afspraak met Mandemakers Keukens en tot daar! 

vtwonen-eilandkeuken

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Babytalk: de kinderkamer verven

Bij het inrichten van de babykamer komt veel kijken… Om te beginnen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *