Gezelligheid voor de eettafel bij MegaStores Den Haag!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben je toe aan wat gezelligheid in huis? Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken waarvoor je meer gezelligheid in huis wilt. Een feestje, verjaardag of misschien wel voor het Suikerfeest. Maar hoe zorg je voor meer gezelligheid bij de eettafel?

Het is belangrijk om eerst de ruimte te bepalen waar jij meer gezelligheid wilt. Is dit de woonkamer, eetkamer of iets anders? Voor feestjes is het bijvoorbeeld erg leuk om de eetkamer een nieuwe look te geven. Misschien organiseer je binnenkort een diner of ga je tijdens het Suikerfeest het einde van de ramadan vieren. Kortom: tijd voor nieuwe inspiratie! In deze blog vertel ik je vooral meer over de inspiratie voor de eettafel én heb ik een hele leuke tip voor een toffe kookworkshop!

Eetkamer

Bij iedereen is de eetkamer weer anders ingedeeld. Misschien heb je een losse eetkamer waar je altijd eet, maar het kan ook zijn dat de eettafel in de woonkamer staat. Mocht je niet veel ruimte hebben, dan moet je slim omgaan met de ruimte. Een ronde tafel kan dan ideaal zijn, maar sommige ruimtes vragen wellicht eerder om een langwerpige tafel.

MS3
Bron: Woonexpress

MS4
Foto: Mirjam Hart – Behang is van Kwantum

Aankleding tafel

Het is natuurlijk super leuk om voor bijzondere gelegenheden de tafel éxtra mooi aan te kleden. Dat vind ik in ieder geval wel! Een mooie snijplank bijvoorbeeld waar je allerlei hapjes op kunt zetten. Of een tof tafelkleed!

MS1 (1)
Bron: HEMA

Voor de aankleding heb ik vier belangrijke tips:

  1. Kies voor een tafelkleed en bepaal vanuit hier de andere kleuren die je wilt gebruiken;
  2. Ga voor één servies of kies verschillende soorten borden bijvoorbeeld, maar die dan wel goed bij elkaar passen qua kleuren;
  3. Geef iedereen een mooi glas. Dit zorgt al voor een mooie uitstraling;
  4. Maak de tafel niet te druk met allerlei woonaccessoires, maar zorg voor een sterke basis en werk vanuit daar verder.

Onderstaand servies straalt rust uit, maar er zitten toch verschillende soorten in! Dit komt doordat er is gekozen voor een tint/kleur.

Ms2
Bron: Woonexpress

Kookworkshop van Mounir Toub van 24Kitchen & kans op wooncheque t.w.v. €2500,-

Zoals ik op het begin vertelde heb ik een leuke tip voor een kookworkshop! Op zaterdag 8 juli zal 24Kitchen chef Mounir Toub om 15:00 uur een live workshop geven bij MegaStores Den Haag. Echt een aanrader om langs te gaan!

Extra leuk: als je je nu inschrijft maak je kans om een Meet & Greet te winnen met Mounir. Je kunt je hier inschrijven en dan laat MegaStores Den Haag jou zo snel mogelijk weten of jij de winnaar bent.

Daarnaast maak je ook nog eens kans op het winnen van een wooncheque t.w.v. €2500,-voor een ander. Wie gun jij een nieuw interieur? Neem even een kijkje op de website van MegaStores Den Haag en dan kun je direct meedoen met deze actie.

Ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met mooie foto’s van eethoeken én als je 8 juli naar MegaStores Den Haag gaat zul je daar nog veel meer inspiratie op doen! Liefs, Mariëlle.

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Weekly Favourites: de mooiste eetkamerstoelen

Maandag betekent een nieuwe Weekly Favourites! Eetkamerstoelen: we kunnen er niet om heen,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *