Exclusive Flower Dinner 2017 bij Sion

Inspiratie tijd: 2 minuten

Gisteravond waren Sara en ik uitgenodigd voor het Exclusive Flower Dinner bij Sion. Zoals de naam het al zegt stonden bloemen centraal. En dan niet zomaar bloemen, maar orchideeën. Sion is uitgegroeid tot de internationale top van veredelaars en vermeerderaars van Phalaenopsis. Ik laat je graag meer zien van gister! 

Exclusive Flower Dinner

Het was ontzettend leuk om te zien dat er zoveel mensen waren vanuit verschillende kanten: kwekers, exporteurs, consumenten, bloemisten, bloggers en meer. Op deze manier leer je van elkaar en kun je ontdekken wat iedereen doet en wat je misschien wel voor elkaar kunt betekenen. De avond begon met een borrel en wat kleine, heerlijke hapjes, waarna drie presentaties volgden. Het was écht inspiratievol. Het ging onder andere over betekenis geven. Uiteraard specifiek over het geven van een betekenis voor bloemen en planten, maar voor mij was dit eigenlijk ook meer dan dat. Hoe kan je betekenis geven aan je bedrijf? Aan jezelf, je werk en datgene waar jij een passie voor hebt. Hoe breng je dit over naar anderen? Wees authentiek in wat je doet en breng dit over naar anderen. Wees transparant en haak in op de kernwaarden van het leven: geluk, gezondheid en passie. Dát is waar je het voor doet. Dat is het doel. Kortom: inspiratievol en leerzaam. 🙂

image1 (1)

Na de presentaties gingen we eten. Het waren allemaal lange tafels en iedereen kreeg een plekje. Het waren maar liefst vijf gangen en het was heerlijk! We hebben paar keer gewisseld van plek, zodat je ook met anderen mensen kon praten. Zoals jullie weten zijn we druk bezig met ons nieuwe kantoor en hebben we daarvoor planten gekregen van Het beste van de kweker. En, rara… We kwamen de eigenaar hiervan tegen! Zo leuk! Daarnaast nog vele mensen mogen ontmoeten!

image2 (2)

image3 (1)

sion
Foto: Sion

flowerdinner
Bron

Het was dus zeker een geslaagde avond! Veel inspiratie en gezelligheid! 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Eigen huis en haard: 4 x anders

Vind jij het ook zo leuk om te spelen met je interieur?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *