Schuif maar aan!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je komt thuis van een lange dag werk. Je hebt gekookt en kan eindelijk lekker rustig aan je maaltijd beginnen. Je gaat zitten op die krakkemikkige oude houten stoel, die binnen no-time uit elkaar kan vallen. Tijd voor nieuwe stoelen! Herken je dit? Goede eetkamerstoelen zijn niet alleen belangrijk in je interieur, maar ook voor je gezondheid. Maar welke ga je nou kiezen? Wil je wat tips, en ben je benieuwd naar onze nieuwe aanwinst? Lees dan lekker verder!

Jouw ideale stoel

Je wilt zo graag die perfecte stoel vinden, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen. We snappen dat helemaal en helpen je graag een beetje op weg met de volgende tips:  

Stijl

Om te beginnen moet je kijken welke stijl bij jou past. Heb je een industriële stijl in huis? Of is het meer landelijk? Het mooist is om de stoelen met de rest van je interieur te matchen. Past het meer bij jou om een mix & match van verschillende stijlen te kiezen? Dat kan natuurlijk ook! Creëer een speels effect door verschillende soorten stoelen te combineren!

Ruimte

Wanneer je een wat kleinere keuken hebt is het handig om stoelen te nemen zonder armleuning. Stoelen met armleuning nemen namelijk vaak net iets meer ruimte in. Ook wanneer je een kleinere eettafel hebt is het slim om stoelen zonder armleuningen te kiezen. Heb je liever stoelen die je ook makkelijk kunt opbergen? Kies dan voor stapelbare stoelen! Ook zijn er stoelen met wieltjes, die je makkelijk kunt verplaatsen. Ideaal toch?

Materiaal

Materiaal doet natuurlijk ook veel bij een stoel. Een leren stoel heeft dan ook iets meer een stoere uitstraling, terwijl fluweel weer wat meer chique oogt. Naast dat materiaal jouw kamer net iets extra’s kan geven, heeft het ook invloed op onderhoud. Fluweel is niet altijd makkelijk schoon te maken, dus let op met knoeien! Leer daarentegen, is in een handomdraai schoon. Doekje erover en ready!

Onze nieuwste aanwinst

Zoals jullie wel hebben meegekregen zijn we volop bezig met het creëren van een modern en sfeervol kantoor. Ook voor ons kantoor zijn wij op pad gegaan om de ideale stoelen te vinden. We hebben namelijk een grote tafel om aan te vergaderen, maar ook voor de lunchpauze willen we optimaal comfort. Zo kwamen wij op de Kick eetkamerstoel Sven van Kick Collection. Dit zijn prachtige bruine PU-leren stoelen, die hartstikke lekker zitten! Ik hoor je al denken… Wat is PU-leer? PU-leer is eigenlijk namaak leer wat eruit ziet als echt leer, maar waar geen gebruik gemaakt is van dierlijk materiaal. Geweldig dus! Het onderstel is van metaal wat een stoere en ook luxe look aan de stoelen geeft. Wat wil je nog meer?

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een grote ruimte gezellig maken? Probeer een roomdivider

Hoe zorg je er nou voor dat een grote ruimte gezellig wordt?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *