Restyle je interieur met leer

Inspiratie tijd: 2 minuten

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan duurzaamheid en het hergebruiken van spullen die we al hebben. Ook in je interieur kun je veel hergebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een kast restylen door de kleur te veranderen of door er andere grepen op te zetten. Je ziet tegenwoordig ook veel leren details terugkomen in interieurs en dit geeft een leuke look! Ik vertel je graag meer hierover. Lees je mee?

Een nieuwe look

Zoals ik al noemde is het tegenwoordig een trend om leren details aan je interieur toe te voegen. Onlangs kwam ik terecht op de website van Leren Handgreep. Als je je meubels wil restylen, is dit de perfecte plek om leren handgrepen of plankdragers te scoren! Ben jij toe aan een nieuwe look in je interieur, maar heb je misschien nog een kastje wat je nieuw leven in kan blazen? Je kunt je oude kastje een nieuwe kleur geven en er handgrepen op zetten en het lijkt een heel nieuw meubel! Of wil jij jouw keuken aanpakken? Ook hier staan de handgrepen leuk op. Nu denk je misschien meteen aan de standaard zwart- en cognac kleurige grepen, maar ze hebben nog veel meer keus. Een uniek patroon kun je er ook scoren, waardoor het extra bijzonder wordt!

Planken ophangen

Waar je ook leren details in kunt verwerken, is bij het ophangen van planken. Ze hebben namelijk ook leren plankdragers. Door een leren plankdrager te gebruiken, maak je een echte eyecatcher van de plank die je aan de muur hangt. Je kan voor een klassieke houten look plank gaan en hier cognac kleurige hangers mee combineren, of je gaat voor een zwarte plank met een bijzondere print. Helemaal leuk! 

Eén geheel

Je kunt dus een meubelstuk restylen of opleuken, maar waarom zou je het bij één houden? Door dezelfde details terug te laten komen op meerdere plekken in je interieur, zorg je ervoor dat het samen één geheel vormt. Denk hierbij ook aan leuke accessoires of een kleur op de muur waarbij je een bepaalde kleur terug kan laten komen. Herhaling werkt altijd goed om een stijl aan te duiden. Juist door verschillende soorten meubels te gebruiken, maar wel bepaalde details terug te laten komen door middel van het gebruik van dezelfde materialen of kleuren, zorg je voor een unieke setting die toch één geheel vormt. 

Ben jij al geïnspireerd om jouw meubels te restylen en je interieur een frisse uitstraling te geven op een duurzame manier? Ik hoop dat ik je op weg heb geholpen om aan de slag te kunnen gaan!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Welke eettafel past bij jou?

Hi everyone! Een nieuwe eettafel kopen, je doet het niet elke dag....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *